Laddar

Världsstjärnan kommer till Halmstad: ”Dröm jag haft länge”

Vem tar du med dig och kollar?

delningar

Det är världsartisten Bryan Adams som kommer att gästa Halmstad. Dock inte som artist, som man är van att se honom, utan som fotograf. The PhotoGallery kommer att visa fotona på Slottsmöllan i Halmstad i ett lokalt samarbete med Destination Halmstad.

Utställningen kommer att pågå under januari – april 2018. Bryan Adams själv planerar att besöka Halmstad någon gång under utställningsperioden.

– Att få visa Bryan Adams fotografier är en dröm jag haft länge, han är en fantastisk fotograf. Jag har alltid tyckt att hans porträtt var så mycket mer än bara fotografier på hans vänner, säger Nette Johansson, VD för The PhotoGallery.

Utställningen ”Exposed” kommer att visa Bryan Adams modefotografering som varit publicerad i världens mest kända modetidningar. ”Exposed” innehåller bland annat bilder på vänner, kollegor och andra personligheter som Bryan Adams har fotograferat. Bland dessa återfinns Kate Moss, Ben Kingsley, Michael Jackson, Morrissey och Amy Winehouse. Femton år av fotograferande har resulterat i utställningen.

– Det är riktigt roligt att få medverka till att Bryan Adams breda register av konstnärligt utövande visas här i Halmstad och The PhotoGallery. Halmstad är konststad med internationell prägel, nu kan vi bidra till utbudet och det vid en tid på året då vi gärna ser nya reseanledningar, säger Ann Johansson, Destination Halmstad.

Vanligen är Bryan Adams annars mest känd för hitlåtar som: Summer of 69, Heaven och Everything I do, I do it for you.

Relaterade artiklar