Vardagsrumskänsla när Sportringen slår upp

Öppningen av Halmstads nya sportbutik är bara veckor bort! 24Halmstad har fått en exklusiv titt in i butiken.

delningar

I april lämnade Stadium sina lokaler på Brogatan. Sedan dess har "Halmstadbor har uttryckt sin saknad av en sportbutik i city", säger butikschefen Sandra Lindulf. Men snart är längtan efter en trendig sportbutik i city över, för om två veckor välkomnar Sportringen Halmstad City alla besökare på sin "Grand Opening"

Arbetet med att färdigställa den renoverade lokalen, och fylla butiken – pågår för fullt. När 24Halmstad kommer in i butikslagret, möts vi av den nya personalen som har ett leende på läpparna, när de plockar varor tillsammans. Kanske inte så konstigt med tanke på butikschefen, Sandras, utmärkelse från i fjol – Årets glädjespridare – som hon tilldelades av Halmstad city, under hennes åttonde och sista år på JC. Därför blir just leendet en viktig nyckel i Sportringens ledord – service i världsklass.

– Hos oss ska man få känslan av att röra sig i sitt eget vardagsrum. Därför är både kundbemötandet och inredningen viktig. Vi vill att kunden ska få känna att den blir sedd, får en personlig service och får en mysfaktor, även om den rör sig i en stor lokal, berättar Sandra Lindulf.

Butiken är utsedd till Sportringens Flagshipstore, och det "känns fantastisk kul", säger Sandra.

– Det innebär att butiken kommer ha en hög sportmodegrad, och dessutom testas ny inredning och moderna inrednings- och exponeringslösningar i butiken.

Förutom en "god service", kan kunderna förvänta sig ett brett sortiment – som ska passa alla. Den kommande sportbutiken har verkligen tänkt till, och fokuserat mångt och mycket på den lokala idrotten i stan. Därför kommer kunderna att mötas av ett stort utbud i bland annat padel, bordtennis och fotboll. Utöver detta kommer det finnas sportmode från alla ledande leverantörer, men också från ett par mindre märken, som tidigare inte gått att köpa i stan.

Den 24 augusti klockan 15 kan Halmstadborna återigen frossa i sportartiklar i city.

– Då blir det fest! Se till att bli bland de hundra först betalande kunderna, säger Sandra, och ser hemlighetsfull ut.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar