Unika träningsmöjligheter i Halmstads nya gym

Vista health studio är nystartat på Nissastrand, och drivs av Ingela Sörman. Foto: Wilhelm Nilsson

Saknar du formen? Nu har du chansen att komma i form med "snabba resultat och långsiktig varaktighet", i Halmstads senaste träningstillskott.

delningar

Här möts du av en fräsch lokal med en fantastisk utsikt över Nissan och Norre katts parkVista health studio, beläget på Nissastrand är inget traditionellt gym utan en studio med plats för träning, coaching och livsstilsprogram.

Verksamhetens koncept går ut på att erbjuda medlemmar en personlig miljö för att komma i form genom regelbunden träning och hälsosamma kostvanor. Här kan du också få viktminskning med snabba resultat och långsiktig varaktighet.

Studion öppnade den 1 augusti, och drivs av Ingela Sörman, coach, hälsokonsult och anläggningsansvarig på Vista i Halmstad. Tidigare har hon bland annat varit yrkesverksam inom medicinsk massage, som yoga och pilates lärare och arbetat som ungdomscoach på Munkagårdsgymnasiet i Varberg

Under våren har Ingela utbildats i de olika koncepten och träningsuppläggen. 

– Det har varit både tufft, utmanande men framförallt roligt att vara med och öppna en helt ny studio. Allt från att lära sig nya affärssystem till att genomgå flera olika tränings, koncept och produktutbildningar, säger Ingela Sörman.

I bakgrunden finns Jenny Dahlberg, grundare av Vista Sverige.

– Jag har arbetat länge med olika koncept och produkter inom friskvård och träningsbranschen i hela Sverige. Jag vet av erfarenhet vad som fungerar och vad som ger deltagarna och medlemmarna bästa resultat. Vi har satsat på de bästa koncepten och de bästa produkterna när vi skapade Vista så nu kan vi på ett enkelt sätt erbjuda Halmstadborna träning, kost, nya vanor och framförallt nya resultat, i en liten, personlig och varm miljö där Ingela tar väl hand om medlemmarna, säger Jenny Dahlberg.

Vista erbjuder Halmstadbon olika träningsklasser i bland annat yoga, pilates, utomhusträning och en intensiv klass på 30 minuter som kallas Vista go. Man tränar i små grupper med 8 deltagare, några fler på utomhusklasserna.

– Träningsklasserna vi erbjuder är perfekt upplaga för att deltagarna enkelt ska kunna få in de nya rutinerna i vardagen. Hit kan man komma innan eller efter jobbet och även under lunchen. Ett par 30 minuters klasser per vecka kan göra otroligt stor skillnad för att komma i form. På outdoorklasserna får man dessutom  ett bra tillfälle att vara utomhus, få frisk luft och dagsljus vilket kan vara viktigt och skönt om man annars tillbringar många timmar inomhus, berättar Ingela.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar