Unika satsningen: Träningsresor till Tylösand

Patrik och Malin Braw satsar stort. Foto: Privat

Tylösand blir ett landmärke även för träningsentusiasten.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Entreprenörerna Patrik och Malin Braw har sedan länge varit verksamma som träningsinstruktörer i utlandet. Men nu är det nya tider som gäller. Träningsresor till ett värmeböljande Spanien förblir ett minne blott. Det nya svarta heter i stället Tylösand – eller rättare sagt MB New Body Tylösand.

Från och med i maj kan den träningsflitige komma i form på Hotell Tylebäck. Här kommer träningsmöjligheterna vara oändliga, där allt mellan crossfit och yoga kommer att erbjudas. Patrik Braw ser det hela som en unik möjlighet:

– Varför ska man lägga massa pengar på en utlandsresa och dessutom ta flyget som förstör miljön, för att åka på träningsresa? Vi har ju allting här. Genom att erbjuda träningsresor i Sverige, får alla möjlighet att få känna på hur bra man mår av det. Det här är unikt, säger han.

Och inte nog med att gästerna kommer att få en släng träning i armar och ben. Hälsan sätts högt i tak, nu när Halmstadparet går in i ett samarbete med Hotell Tylebäck. I restaurangen kommer de hungriga få välja och vraka mellan alla möjliga rätter som sätter hälsan först.

"Alla får känna på hur bra man mår av det." – Patrik Braw

Resterande del av hälsan står naturen för. Här finns närheten till Prins Bertils stig, havet, stranden, skogen, också golf- och padelspel såklart.

Det nya träningsimperiet på klassisk mark har givetvis kostat pengar. Hur stort beloppet rör sig om vill dock inte Patrik Braw kommentera. Men han anser att "varenda krona är värd", för att alla ska kunna ha möjlighet att få åka på träningsresa.

Tillhör man skaran som är nyfiken på anläggningen, finns det all anledning till att bege sig till Hotell Tylebäck på söndag, mellan klockan 11 och 14. Då inviger paret Braw sitt nya träningsparadis med pompa och ståt.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar