Tylösand rivstartar året med nytt klubbkoncept

Foto: DJ Wahlbeck/Hotel Tylösand/Pressbild

Festen du inte får missa – har hämtat inspiration från London.

delningar

2019 får en annorlunda start när Trettondagsafton infaller. Åtminstone på Hotel Tylösand där man kommer att slå till med en storslagen fest. Och inte vilken fest som helst – det blir dagsfest mitt på ljusa dagen.

Redan klockan 13 börjar DJ Wahlbeck att pumpa igång musiken till toner som möter det klassiska Old school. Därefter utlovas en brunch med bland annat charkuterier, ostar och dessertbord. För att inte tala om alla de bubblor som finns att tillgå. Ja, det vill säga champagnebubblor. Det med en alldeles egen champagnebar, liksom en Bloody Mary-bar vid sidan om.

Konceptet drar sig upp till helt nya höjder än vad tidigare trettondagsfirande gjort på hotellet. "Det här ligger mer i tiden", menar Jonas Karlén, som står bakom eventet.

– Vid tidigare firanden av Trettondagsafton har vi haft klubb på kvällen. Vi har känt att det inte riktigt fallit väl ut. Det här konceptet är något som efterfrågas än mer i dag, förklarar han.

Jonas Karlén berättar att konceptet främst riktar sig åt de mellan 30 till 60 år. Inspirationen har han hämtat ifrån baren Sexy Fish, mitt i hjärtat av London. Nu ska alltså den moderna och internationella klubbkänslan plockas till Tylösand.

– Då (på Sexy Fish) var det fullt håll i gång klockan tre (på eftermiddagen). Samma ös hoppas vi kunna ha på Hotel Tylösand under Trettondagsafton.

Evenemanget pågår mellan 13 och 16, och kräver förbokning.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar