Två välkända Halmstadbolag blir ett

Andreas "Ante" Nilsson har funnits med och förvärvat Industriförmedling till Bostad&Co. - Foto: Wilhelm Nilsson

Bostad&Co får en company.

delningar

24Halmstad kan avslöja att Bostad&Co förvärvat Industriförmedling, och att sammanslagningen sker 1 juli i år. Det sker samtidigt som Bostad&Co firar fem år. Med förvärvet blir bolaget den första fristående mäklarbyrån i Halmstad att stå på två stadiga ben som erbjuder hela bredden av förmedlingar.

– Vi är oerhört glada att få den här möjligheten, menar Andreas "Ante" Nilsson, en av delägarna i Bostad&Co, och fortsätter:

– Det innebär att vi kan hjälpa till med allt från privata bostadsförmedlingar till kommersiella intressen.

Med kommersiella fastigheter menas alla tomter, fastigheter och lokaler där företagare bedriver någon typ av verksamhet. Det handlar om allt från industrier till hyreshus, från små kontor till stora byggnader och mark av olika slag, men också om hyresförmedling och företagsöverlåtelser.

– Vi blir verkligen kompletta i och med Industriförmedling, säger "Ante" Nilsson.

Industriförmedling är en välkänd och etablerad aktör på marknaden, med ett stort nätverk och 30 års erfarenhet. Veteranerna Stefan Nilsson och Lennart Johansson blir kvar i verksamheten och flyttar ihop med Bostad&Co på Storgatan 25 till sommaren.

– Kompetensen de besitter är ovärderlig och vi ser fram emot att lära oss av de bästa. Det är jätteroligt att få välkomna dem till vår familj, säger "Ante".

Förändringen kommer kanske inte att märkas så mycket utåt sett till en början.

– Skyltarna med den blå loggan på vit bakgrund har man sett i princip överallt under så många år att det är svårt att byta ut den rakt av. Vi kommer att leva med den ett tag, möjligen i en mörkare blå ton, och så utan adress såklart (Industriförmedlings adress återfinns i dess logotyp), säger Jessika Nilsson, marknadsansvarig för Bostad&Co.

Däremot är det mycket annat som kommer att se annorlunda ut i marknadsföringen. En ny hemsida är på gång och materialet upptill får sig en uppfräschning.

– Vi har inte fokuserat så mycket på layout och design. Men nu ska det bli roligt att vi får en ny profil efter alla dessa år, säger Stefan Nilsson på Industriförmedling.

Just nu jobbas det på för fullt på alla håll och kanter för att hinna färdigt till sammanslagningen. Det är mycket som ska på plats innan juli, men gänget är fulla av energi och har kavlat upp ärmarna,

– Vi känner definitivt att detta stärker oss betydligt och att det ger oss en helt ny marknadsposition. Det är spännande att se var det tar vägen, avslutar "Ante" Nilsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar