Laddar

Trippla smällar för Hammers

Blytung förlust för Hammers – men det var inte det värsta.

delningar

Det blev en tung onsdag för Halmstad Hammers. Laget tappade ledningen mot Vimmerby i matchens slutskede. Men det var inte det enda bakslaget laget drabbades av. Laget drabbades även av två skador under matchen.

Värst ställt är det förmodligen med Robin Holm som drabbades av en axelskada.

– Holm ska röntgas idag (torsdag), men det rör sig om en axelskada. Det såg inte positivt ut igår, säger Hammers tränare Fredrik Johansson till 24Halmstad.

Även Sebastian Nilsson drabbades av en skada.

– I Sebastians fall så rör det sig om en hjärnskakning. Vad jag tror så rör det sig om en lättare hjärnskakning, och då kan han vara tillbaka i nästa vecka, men vi får se, säger Johansson.

Själva matchen då? Jo, där var Halmstad Hammers i ledningen med 4–3 tills det återstod 1.20 av matchen, då Vimmerby kunde kvittera. Vimmerby kunde sedan även avgöra matchen i förlängningen.

– Vi har haft bra energi i de senaste matcherna, men igår så var den energin sämre. Trots det så har vi momentum i matchen och leder med 4–3. Sedan tar de ut målvakten, vi blir stillastående och släpper onödigt in kvitteringen, säger Fredrik Johansson och fortsätter:

– Ser man till hur matchen var så får vi vara nöjd med en poäng, men så klart borde vi ha kunnat slå igen butiken där på slutet. Nu har vi ett uppehåll, och det kommer lägligt för oss.

Nästa match för Halmstad Hammers spelas den 5:e november. Laget ligger just nu på 7:e plats i tabellen.

Relaterade artiklar