Laddar

Tio mest populära besöksmålen i Halmstad

Tylösands strand känner alla till. Men vad mer är populärt att besöka i Halmstad?

delningar

Tylösand är känt över hela landet, så att stranden intar förstaplatsen på en lista gällande Halmstads besöksmål är föga förvånande. ”Mer utlandet än såhär blir det inte. Kanske till och med bättre!” skriver en recensent på TripAdvisor.

Ett annat friluftsområde som är ett populärt besöksmål är Galgberget. Utsiktsplatserna, de historiska byggnaderna och lekplatserna har gjort området till en populär plats för såväl turister som Halmstadbor. ”På vackra Galgberget kan man promenera i lugn och ro timtal. En recensent beskriver området: ”Otroligt vacker natur och på vissa ställen har man en fantastisk utsikt över Halmstad.”

Också kulturella besöksmål är något som återkommer flera gånger på listan. På placering åtta ligger Halmstads Konsthall, som av många beskrivs som en liten, men bra, plats för konst. ”Halmstad Konsthall är en liten det av Halmstad Stadsbibliotek som visar aktuella konstnärer med intresseväckande teman. Det är dock en mycket liten hall: snarare en hörna med några konstverk” blir beskrivningen av en recensent.

Nedan finner du en lista på de tio populäraste besöksmålen i Halmstad, enligt recensioner på TripAdvisor.

 

Tio bästa besöksmålen 1. Tylösand Strand 2. Galgberget 3. Halmstads Stadsbibliotek 4. Mjellby Konstmuseum 5. Halmstad Arena Bad 6. Nissan River 7. Danska Fall 8. Halmstads Konsthall 9. S:t Nikolai Kyrka 10. Busfabriken

Källa: TripAdvisor

Relaterade artiklar