Tina och Georges trafikskola fyller ett: "Inte vad vi väntat oss"

Arkivbild. - Foto: Wilhelm Nilsson

Ett år har gått sedan starten av Halmstads senaste trafikskolan. Nu har företaget storsatsningar på gång redan under 2019.

delningar

Ballonger i guld och svart täckte hela golvet på City Trafikskola, när 24Halmstad kom på besök på fredagen. Det var då som trafikskolan fyllde ett år. Men firandet, det spar man på till lördagen.

– Vi kommer att bjuda på kaffe och tårta. Sen utlovas en hel del överraskningar därefter, säger delägaren George Petkovski.

Mellan klockan 12 och 15 kan allmänheten komma förbi och fira med pompa och ståt tillsammans med ägarna George och Tina Nilsson. Tillsammans har de nu bedrivit verksamheten sedan februari i fjol, och starten har varit "över förväntan".

– I stort sett alla har varit nöjda med utbildningen hos oss. Vi kunde inte förvänta oss något bättre bemötande från kunderna, berättar Tina.

Ägarna är trots sin goda start inte nöjda än. George och Tina har som mål att vara "Halmstads bästa trafikskola", något som de kommer arbete ytterligare med under året – för att öka kundernas belåtenhet. Närmst på tur är mopedutbildning för klass två och AM.

– Vårt utbud ska breddas så mycket det bara går. Att vi nu startar en mopedutbildning i mars ger både befintliga och nya kunder större möjligheter hos oss. För oss står kvalité och service i första hand, förklarar George.

Nyheter blir det även på bilsidan. Fram emot sommaren ska City trafikskola investera i en eller flera miljöbilar. Även om avgasutsläppen kan bli stort hos en trafikskola, är City nu beredda på att vända den negativa trenden.

– Ja, absolut. Miljöbilar har funnits i våra tankar redan sedan dag ett. Vi vill värna om miljön och på så vis visa att vi tar den på största allvar genom en miljöbilssatsning. Redan i dag sköter vi allt digitalt mellan oss och kunderna för att minska på pappersförbrukningen exempelvis, säger Tina Nilsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar