Laddar

Succéstart för populära butiken: ”Bättre än vi hoppats!”

Black Friday förde med sig en ny butik i city.

delningar

En av de största shoppingdagarna på senare tid, Black Friday, förde med sig en nyhet till Halmstad detta år. Som 24Halmstad var först att avslöja så öppnade idag modebutiken Walkincloset i sina nya lokaler på Köpmansgatan 12.

24Halmstad var där och fick en pratstund med Charlotta Johannisson, ägare till kedjan, som även har butiker i GöteborgVarberg och Stenungsund.

Hur är känslan såhär bara några timmar efter att ni äntligen öppnat? – Det känns jättebra verkligen, det är bättre än vad vi hoppats på. Den här lokalen är ju fantastisk och passar oss perfekt. Vi har ju lite glammig stil sådär så med valven och ljuset här blir det perfekt. Sen har vi även bra kontakt med våra grannar här på gatan, det är en väldigt bra sammanhållning.

Hur har reaktionerna från kunderna varit? – Ja vi täckte ju av i förrgår så då har man kunnat få en försmak och många har varit nyfikna. Sen satte vi ju upp skyltarna igår och då har folk förstått vad det var lite mer. Men det har varit högt tryck idag i och med att det är Black Friday.

Många butiker i centrum öppnade lite tidigare idag med anledning av shoppinghögtiden. Så var dock inte fallet för Walkincloset som öppnade i vanlig tid, klockan 10.

– Vi blev klara här med allting vid midnatt så det hade inte gått att öppna vid klockan åtta till exempel. Men vi blev ändå klara med allt väldigt fort. Vi är lite av experter på att öppna snabbt.