Laddar

Succén är tillbaka – för tredje året i rad

Verksamhetschefen om vad besökarna kan förvänta sig av evenemanget.

delningar

För tredje året i rad arrangerar nu Halmstad City en Tjejkväll i centrum. Tjejkvällen kommer att gå av stapeln onsdagen den 1:e november.

– Vi behöver en tjejkväll. Det skapar stort flöde till vårt city. Det är ett väldigt konkret koncept. Folk förstår vad det innebär. Tjejerna går nog igång lite mer när det finns ett evenemang för dem, säger Sanna Westerberg, verksamhetschef på Halmstad City.

Vad kan den som går på tjejkvällen förvänta sig? – Det kommer att vara stora event i butikerna under kvällen. Det är ofta vanligt med leverantörsbesök under den här kvällen. Några butiker kommer att samarbeta med sina grannar. Sedan bjuds det ofta på lite gott också. Det kan vara allt ifrån cider till tilltugg. Det kommer finnas många olika tävlingar och goodiebags, säger Westerberg.

Det är alltså tredje året som tjejkvällen arrangeras av Halmstad City.

– Jag tycker det är häftigt att det blivit en sådan succé. Sedan är det ju inte bara för tjejer. Det finns herrbutiker också.

Så männen behöver inte stanna hemma? – Ha ha. Nej, de är inte förbjudna. Alla är välkomna.

Vilken känsla hoppas du att de som kommer dit ska bära med sig? – Jag hoppas att de går hem med känslan att de unnat sig själva den här kvällen. Att de brutit av vardagen lite. Förhoppningen är ju att de vill vara återkommande kunder i city, och kanske hittar en favoritbutik. Det är målet, säger Sanna Westerberg.