Laddar

Succéföretaget rekryterar ny VD

Tecknar samtidigt avtal med storföretag:

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Halmstadföretaget Våning 18 AB har vuxit snabbt på kort tid och rekryterar nu en ny VD för att expandera ytterligare. Detta sker i samband med att man även skrivit samarbetsavtal med flera välkända företag och några av dom finns lokalt i Halmstad.

Som 24Halmstad tidigare berättat startade företaget upp för ett år sedan och har sedan dess vuxit snabbt på kort tid. Nu har företaget rekryterat Denny Sacipovic som VD och han kommer samtidigt även gå in som en betydelsefull delägare i verksamheten.

Närmast kommer Denny från E-Handels företaget Jetshop AB, och har innan dess arbetat många år med digital media och försäljning.

  Foto: Våning 18 AB

– Det känns otroligt spännande att bli en del av Våning 18 AB. Jag är imponerad över hur bra de har lyckats under sitt första år i en oerhört konkurrensutsatt bransch. Samtidigt så finns det processer som hela tiden går att utveckla och förbättra. Min förhoppning är att jag med min erfarenhet kan bidra till att företaget fortsätter växa på ett sunt sätt framgent, säger Denny Sacipovic

Våning 18 arbetar framförallt med att hjälpa företag med deras digitala marknadsföring. I oktober i år blev dem samarbetspartner till Google.

Företaget har kunder i hela landet, men lokalt i Halmstad så blir det naturligt att man också växer i antal kunder. På senare tid har man bl.a. avtalat med lokala storföretag som ByggSjögren och Aim`n. Där den sistnämnda nyligen fick utmärkelserna  ”Årets Marknadsförare” samt ”Årets butik” på Halmstads Näringslivsgala.

– Ett viktigt steg för vårt företags utveckling. Vi har fört en dialog med Denny under en tid, men det är först nu som vi har kommit i mål med vår överenskommelse. Att få in Denny Sacipovic som VD och delägare känns väldigt bra. Det är precis den injektion av erfarenhet, kunskap och personlighet som vi behöver för att säkerställa vårt företags utveckling, berättar delägaren Jesper Nilsson.

–  Företaget har en spännande mix av kunder. Allt ifrån det mindre lokala företag till flera riktigt stora internationella E-handels aktörer. Ambitionen är att fortsätta arbeta på den inslagna vägen där ingen kund är varken för liten eller för stor. Det är en stor del av tjusningen med företaget, och det känns givetvis extra kul att få arbeta med företag som exempelvis Aim´n som har gjort en oerhört imponerande resa. Att hantera delar av deras digitala marknadsföring är oerhört spännande samtidigt som det är ett erkännande för oss som företag, säger Denny Sacipovic.

Denny Sacipovic tillträder som VD i januari 2018.

Sponsrat inlägg

En digitaliserad kommun – en tryggare framtid

Halmstads stadsnät fortsätter arbetet med att digitalisera kommunen. Med smarta, tekniska lösningar kan flera framtidsutmaningar lösas för både privatpersoner och hela samhället.