Laddar

Succéföretaget expanderar till Halmstad: ”Ska vara så enkelt som möjligt”

Därför väljer man att expandera till Halmstad.

delningar

Nannynu! är Sveriges största barnpassningsföretag sett till omsättning. Nu väljer man att expandera till Halmstad.

– Det känns jättekul att öppna i Halmstad. I många år var vi bara i de fyra största städerna, men sedan provade vi att öppna i Västerås i december. Det gick bra och nu väljer vi att öppna på flera orter. Vi tror att Halmstad kan bli bra och har förhoppningar om att det ska lyckas, säger kommunikationschefen Robert Bällstav till 24Halmstad.

Vad lockar med just Halmstad? – Vi hoppas ju så småningom sprida oss över landet, men Halmstad är en av de städer där vi satsar hårdast och marknadsför oss mest. Halmstad är den största staden i Halland och vi har i dagsläget siktat in oss på de största städerna i varje län. Dit är det många som flyttar in och saknar det kontaktnät som behövs för barnpassning. Sedan är det inte långt från Halmstad till Malmö och Göteborg.

Verksamheten har redan påbörjats i Halmstad.

– Vi tjuvstartade lite i helgen. Från och med igår (tisdag) så är vi redo at ta emot familjer, säger Robert Bällstav.

Företaget jobbar som så att de familjer som vill ha hjälp, först hör av sig till företaget och sedan hittar de en lämplig person som kan hjälpa familjen.

– Vi anpassar oss efter familjens behov. Några kanske vill ha barnvakt en gång i månaden, medan någon vill ha hjälp med att hämta barnen på dagis några dagar i veckan, säger Bällstav.

– Det ska vara så enkelt som möjligt. Samtidigt som familjen känner att det verkligen är rätt person som hjälper dem med barnen, säger Robert Bällstav.