Stjärnan kommer till Halmstad

Katarina Lund och Vlad Reiser. Foto: Johan Olsson/Wikimedia commons

Nattklubben: "Hur vi fick hit honom? Vad gör man inte för sin dotter?".

delningar

Han har medverkat i Melodifestivalen och har över 400 000 prenumeranter på sin Youtubekanal. På fredagen den 24 maj gästar Vlad Reiser och Halmstad och BoomBoomRoom.

– Det kommer bli superkul! Han är väldigt trevligt så det blir ett nöje att få hit honom här, säger Katarina Lund, nattklubbsägare av BoomBoomRoom.

Förvisso är ni en välkänd nattklubb, men hur lyckades ni få Vlad Reiser till Halmstad?

– Min dotter träffade honom på Melodifestivalen och tycker så mycket om honom. Så vad gör man inte? Då tog jag kontakt med honom och han var jättepositiv till det här.

Till vardags är det gäster från 27 år som sätter "klackarna i taket" på BoomBoomRoom. Men på fredagen är det annorlunda. Då vill Katarina och hennes kollegor ge alla Halmstadbor en chans att få träffa Youtubestjärnan. Därför startar kvällen med ett barndisco för barn mellan 0 till 19 år mellan klockan 18 och 20.

– Vlad kommer att spela fem låtar för barnen och därefter blir det en "meet and greet" med fotografering och autografer, berättar Katarina Lund.

BoomBoomRoom kommer gå på ett rejält högvarv under fredagskvällen. För klockan 23 tar nattklubben över och självklart är det just Vlad Reiser som står för musiken. Katarina menar att det kommer bli en riktigt "grym kväll".

– Vlad kommer att köra igång musiken vid tolv, och innan dess minglar han runt på dansgolvet. Han är ju så pass ung (26 år) så han lär kunna hålla igång till klockan tre (skratt), avslutar Katarina Lund.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar