Stationsgatan dukar upp nytt koncept

Foto: Privat

Redan i helgen kan du få ta del av godsakerna.

delningar

Grand Hotel har på senare fräschats upp och fått en intimare känsla. I samma veva som hotellet renoverades, fick restaurangen, Stationsgatan 44, ett nytt lyft. Sedan tidigare erbjuder man trevliga menyer under såväl lunch som middag. Men nu väljer restaurangen att gå ett steg längre.

Från och med på lördagen dukar Stationsgatan 44 upp till brunch, varje lördag framöver. Då kommer gästerna få välja och vraka bland oändliga godsaker. Mer klassiskt än ostar, smoothies, charkprodukter och Egg Benedicte eller Croque Monsieur, kan det väl knappast bli?

Men gottebordet" stannar inte där. Givetvis finns det alternativ för att stilla sötsuget. På bordet ställer man också fram småkakor, croissanter, cupcakes och cheesecake, för att nämna något. Något som går att skölja ner tillsammans med ett glas juice, en kaffe eller till och med ett glas champagne, om man känner för det.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar