Laddar

Spelarflykt från Hammers: ”Ger de chansen”

Hela sex spelare lämnar Halmstad Hammers.

delningar

Telefonen har gått varm hela dagen för Halmstad Hammers sportchef Niklas Söderström.

Sen det blev klart att Tranås tog den där poängen och Halmstads säsong är slut har hela sex spelare lämnat laget. De är: Hela superkedjan, Martin Pärna, Karlskoga, Erik Borg, Tingsryd och Gustaf Berling, Pantern.

Utöver det lämnar lagkaptenen Jesper Johansson för Västerås, backen Anton Avehag för Kovland och så målvakten Adam Ohre till Troja-Ljunbgy.

– Det har varit full fart hela tiden efter matchen i går. Vi visste ju lite att det kunde bli så här och det finns ingen anledning för oss att stoppa någon spelare från att spela vidare den här säsongen – det är en chans för dem att visa upp sig och få spela mer, säger sportchefen Niklas Söderström.

För samtliga spelare är kontrakten skrivna för resten av säsongen. Det är på så sätt inte omöjligt att de finns med på isen när nästa säsong drar igång.

– Så är det, det är ingen omöjlighet att de blir kvar. Samtidigt, gör de det bra så kommer vi få svårt att behålla dem eftersom det handlar om en serie upp för flera av dem.

Ni har spelat bra nu en längre tid – hur är det att säsongen tar slut? – Det är tråkigt så klart. Det blev ett väldigt abrubt slut, pang bom bara. Jag hade gärna fortsatt ett tag till nu när vi gjort det så bra.

Relaterade artiklar