Sju Halmstadfrisörer firade sju i Las Vegas

Foto: Privat

Hur firar man sju år på arbetet ihop? Jo, man åker till USA och Las Vegas. Det är precis vad frisörerna på Salong Monique har gjort.

delningar

Helena, Helena, Lovisa, Lina, Malin, Malin och Therese har alla en sak gemensamt – de har arbetat ihop på Salong Monique i hela sju år. Det firade hela frisörskaran på bästa möjliga vis, när de begav sig i väg till andra sidan jordklotet för två veckor sedan.

– Vi åkte till Las Vegas för att göra nytta med nöje. Redken (hårvårdsmärke) arrangerade en utbildning, som vi inte var sena på att anmäla oss till. Vi såg vår chans till att kunna fira vårt långa arbete ihop, säger salongsägaren Helena Eriksson.

Helena Eriksson berättar varmhjärtat om att hennes kollegor är ett varmt och glatt gäng, men väldigt olika som personer. Det är en bra mix av människor, menar hon. Varje dag lägger de ner otroligt mycket tid för att göra kunderna nöjda. Det kan därför bli väldigt långa arbetsdagar, vilket då en resa till Las Vegas var välbehövligt, för att kunna hämta mer inspiration och energi till framtidens klippningar i salongen.

Vad hände egentligen i Las Vegas? Man brukar säga att sådant stannar i Vegas. Men Helena Eriksson menar snarare att det inte finns något att dölja.

– Vi hade en fantastisk resa där vi hade väldigt roligt ihop. I två dagar satt vi med 5 eller sex sessions per dag, där vi fick lära oss om nya trender och tekniker. Det blev minimalt med fritid, men vi hann göra staden så gott vi kunde. Vi såg allt man "ska" se på huvudgatan – det var som ett mega nöjesfält, berättar hon.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar