Sarah, 19, träffar exet i tv: "Då skulle jag bli jätteledsen"

Foto: TV3

Halmstadbor försöker lösa relationsproblemet i tv.

delningar

I tv-programmet Middag med mitt ex får man följa flera personer som tar det "pirriga" steget för att träffa sin gamla kärlek. Under måndagens avsnitt dyker två Halmstadansikten upp i programmet. Det när studenten Sarah Wahlberg, 19, ska försöka lösa ett tidigare relationsproblem med Nikolas Davidovic, 19. 

– Jag är här i dag efter att ha bjudit hit mitt ex Nikolas. När jag såg honom första gången tänkte jag att jag måste prata med killen. Det var något med hans hår. Krullar i håret – jag älskar sånt. Det är många frågor i huvudet just nu. Om vi lyckas lösa allt, är det de bästa som hänt. Lyckas vi inte, skulle jag bli jätteledsen, säger Sarah Wahlberg i tv-programmet.

De träffades på en fest och blev sedan ett par. Men en dag slutade Nikolas oförklarligt höra av sig. Det svaret vill nu Sarah ta reda på.

– Varför jag ghostade dig (gömde sig) berodde på att jag inte ville ha ett förhållande just då. Det var inte bra gjort och det kändes jobbigt. I dag ångrar jag mitt agerande, berättar Nikolas Davidovic i tv-programmet.

Hur det går för exparet kan du se i kvällens avsnitt av Middag med mitt ex klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar