Så var natten i Halland enligt polisen

Foto: Carl Winsth - Foto: Carl Winsth

Ett staket blev nerkört, en man körde rattfull och någon försökte ta sig in på krogen med falskt ID-kort.

delningar

Under natten till påskdagen inträffade en rad olika brott i Varberg, Halmstad och Falkenberg. Bland annat har ett staket blev nerkört, en man körde rattfull och någon försökte ta sig in på krogen med falskt ID-kort. I övrigt har natten varit relativt lugn.

00.14 Varberg, bedrägeri En person försökte ta sig in på en krog med någon annans ID-kort på Strandgatan i Varberg. Händelsen är anmäld som bedrägeri.

04.26 Varberg, skadegörelse En anmälan har gjorts om skadegörelse på Magasinsgatan i Varberg. – Det är en ruta som är krossad, men det är oklart om det är en bostad eller vad det gäller för ruta. Jag tror att det var i en trappuppgång, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen.

01.48 Halmstad, rattfylleri En bil stoppades för kontroll på Syskonhamnsgatan, bilföraren blåste positivt och togs med för provtagning, misstänkt för rattfylleri. – Ingen person kom till skada i samband med händelsen, säger Jenny Widén.

03.29 Falkenberg, skadegörelse Ett staket blev nerkört vid Falkenbergs idrottsplats på Allévägen. En anmälan om skadegörelse har skrivits. – De som körde in i staketet var inte kvar på platsen när polisen anlände, men man misstänker att det var buskörning och att personen eller personerna sladdat in i staketet, säger Jenny Widén.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar