Laddar

Så märks VM i city

Vad tycker du om att bordtennis VM intagit Halmstad?

delningar

VM veckan har börjat, och 24Halmstad bestämde sig under måndagseftermiddagen för att ta en sväng på stan för att se om det gick att se någon VM–stämning.

Efter en lyckad invigning under söndagen med mycket folk, var måndagen lite mer av en normal dag på stan. Antagligen var det något mer folk och visst syntes det flaggor längs de stora stråken som vittnade om VM, och visst spelades det både bordtennis, innebandy, volleyboll och bordtennis på Stora torg, men att kalla det VM–yra vore att ta i.

Dock är det svårt att värdera måndagen så värst mycket. Dels med tanke på vädret och dels med tanke på att det nog är många som tagit en långhelg.

 

Thomas Johansson. Foto: Mattias Olsson.

Fritidsbanken lånar ut grejer på Stora torg under veckan, och där var man ändå nöjda med den uppslutning som varit.

– Här kommer folk hela tiden och lånar grejer av oss. Bollar och pingisrack bland annat, och då är det ändå bara ett urval som vi har här på torget, säger Fritidsbankens Thomas Johansson.

Märker du av någon ökad turism när du står här på torget? – Ganska mycket. En hel del faktiskt.

Återstår att se om det syns än mer under slutet av veckan.

 

Foto: Mattias Olsson.

 

 

Sponsrat inlägg

En digitaliserad kommun – en tryggare framtid

Halmstads stadsnät fortsätter arbetet med att digitalisera kommunen. Med smarta, tekniska lösningar kan flera framtidsutmaningar lösas för både privatpersoner och hela samhället.