Rejmes bil bjuder in till Ladies night

Foto: Wilhelm Nilsson - Foto: Wilhelm Nilsson

Söker du efter spänning i vardagen en tråkig torsdagskväll? Då är den här tjejkvällen perfekt för dig.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Det blir vardagslyx i Halmstad imorgon den 25 april när Rejmes bil bjuder in till Ladies night. Tillsammans med lokala mode- konst- och heminredningsutställare skapar de en helkväll för alla kvinnor.

– Tanken är att vi ville samla alla lokala butiker under ett och samma tak, för att vi ville att det skulle hända lite i stadskärnan. Vi samlar folk som bor här i trakten för en trevlig och mysig kväll tillsammans, säger Sofie Cernliden, initiativtagare till eventet.

Tillsammans med kollegan Johan Holmgren kom Sofie Cernliden på idén att göra en tjejkväll för invånarna i Halmstad och runt omkring. De ville göra någonting roligt, och Sofie Cernliden som tidigare själv hade varit på tjejkvällar tyckte att det skulle vara en rolig grej för Halmstad.

– Det har varit stort intresse. Ungefär 200 personer är anmälda, och det är siffran vi hade som mål från början. Vi hade inte förväntat oss att det skulle vara så många som skulle komma, säger Sofie Cernliden.

Tjejer och kvinnor i alla åldrar är välkomna på tjejkvällen, som kommer att bjuda på mingel med mat, dryck och musik, samt möjlighet att träffa lokala utställare och få provköra Volvo XC40 och den nya modellen, Volvo V60 Cross Country.

– Vi hoppas att alla som kommer ska ha roligt och att det blir en lyckad kväll. Att man kommer hem och ska känna att det har varit roligt att vara här, avslutar Sofie Cernliden.

Ladies night börjar klockan 18.30. Vill du träffa nya människor, eller kanske ta med dig väninnorna eller kollegorna så är det läge att boka biljett nu.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.