PROGNOSEN: Så blir vädret i veckan

Vädret blandar och ger under vecka fem.

delningar

Ett kraftigt snöfall drog in över Halmstad under söndagen. Men redan på måndagsmorgonen kunde Halmtsadbon upptäcka att den mesta av snön redan hunnit bli till slask. Och så fortsätter det att bli. För under måndagsförmiddagen drar ett regnområde in över Halmstad. Regnet ser ut att göra ett kortare uppehåll under lunchtid, men är tillbaka lagom till eftermiddagskaffet. Enligt SMHI:s prognos väntas 2,3 millimeter regn komma under måndagen.

Först på tisdagen spricker det upp och blir en härlig dag. Då väntar ett strålande solsken, med en lätt molnighet på sina håll. Även om det kan se härligt ut i solen, så bör inte de varma kläderna glömmas bort. Termometern ser nämligen ut att kunna pendla mellan minus fem till noll grader på tisdagen.

Men den som trott att vi skulle bli av med snön för den här gången bör tänka om. Under natten till tisdagen väntar en lätt snöby. Någon större nederbörd blir det alltså inte. På onsdagsmorgonen tar molnigheten i stället över. Moln som enligt prognosen nu ser ut att ligga kvar till åtminstone onsdag i nästa vecka.

Väderprognosen enligt SMHI.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar