Laddar

Prisade Halmstadföretagarna uppköpta: ”Känns extremt bra”

Så kommer de arbeta framöver:

delningar

I november tog Danijel Jovanovic och Johan Kulhanek hem priset som Årets unga företagare på Halmstads näringslivsgala. Nu har deras företag blivit uppköpta av Office Sverige AB.

– Det känns helt fantastiskt. Kanon. Nu kommer vi att kunna erbjuda så mycket mer, både till den större och till den mindre kunden. Detta känns extremt bra, säger Danijel Jovanovic, VD och grundare till Connect Systems, till 24Halmstad.

– De förvärvade oss, och det gick igenom vid årskiftet, så nu tillhör vi Office, fortsätter han.

Connect och Office har tidigare varit konkurrenter på delar av verksamheten, men nu har alltså Office köpt upp Connect.

Kommer du och Johan fortfarande kunna göra er grej även när ni tillhör Office? – Jadå, det var ett av kraven vi hade. Nu har det skett ett namnbyte och vi går nu vidare under Office flagg och kommer att som du sade fortsätta att göra vår grej.

Någon oro att ha blivit uppköpt av en konkurrent känner han inte.

– Nej, verkligen inte. Office älskade vårt koncept, och kunderna verkar uppskatta det. Några kunder har varit oroliga att vi ska försvinna, men vi har försäkrat dem om att vi blir kvar, säger Danijel Jovanovic.

Var det tuffa förhandlingar? – De pågick ett bra tag och gick fram och tillbaka, sedan hittade vi ett bra upplägg och kom överens.

När vi pratade efter att ni vunnit pris på näringslivsgalan sade du att ni ville utvecklas och bli större, är detta ett steg i rätt riktning? – Det är ett av stegen. Vi kände att vi hade nått en gräns där vi antingen behövde ta in personal eller få till en fusion, så det var bra timing det här med Office.

Danijel Jovanovic ser nu med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda.

– Det kommer att bli fantastiskt bra. Det ser jättelovande ut, säger han.

Även från Offices sida är man nöjda.

– Jag är övertygad om att affären kommer att gynna såväl Connects kunder som Office kunder. Vi välkomnar Daniel och Johan med varm hand till Office, säger Anders Johansson, Office VD i Halmstad i ett pressmeddelande.