Laddar

Prisade butiken: ”Toppenbra – en bekräftelse”

Butikens lycka efter vinsten:

delningar

Under tisdagen tilldelades Walkincloset priset för Årets finaste julskyltfönster. Ett pris man var väldigt glada att få.

– Det känns toppenbra. Det är verkligen kul. I och med att vi precis bytt lokal så känns det lite som en bekräftelse också, att vi fått med oss kunderna. Så det var verkligen superkul, säger Johanna Larsson, butiksanställd, till 24Halmstad.

 

Foto: Mattias Olsson

Varför tror du att ni vann? – Jag tror att vi fick till en inspirerande miljö. Vår egen lilla snödrottning som vi kallar henne för spelade nog en avgörande roll. Det var tack vare henne som vi vann skulle jag tro.

Förberedelserna för att få till den vinnande skyltningen höll man på med i en vecka, och det är samma skyltning som är kvar nu.

– Vi har valt att behålla samma skyltning, men vi har även satt ut priset i skylten så att kunderna kan se att vi vann. Om vi behåller det så här ända fram till jul har vi inte bestämt ännu. Som det ser ut nu kommer det att vara kvar, men man vet aldrig, säger Larsson.

 

Foto: Mattias Olsson.

Hade ni satsat extra mycket på det här. Var det något ni verkligen ville vinna? – Ja, det var vårt mål att vinna, så det var superkul att vi lyckades med det också.

Hur ska ni fira? – Det vet jag faktiskt inte, det kom som en chock för oss. Jag hade inte alls räknat med detta även om vårt mål var att vinna. Vi får se hur vi firar, men vi ska fira det stort i alla fall, säger Johanna Larsson.

 

Foto: Mattias Olsson.