Laddar

Populära restaurangens nya koncept: ”Ville hitta på något roligt”

TV: Se pizzerians sköna klipp

delningar

Den kommande helgen är inte vilken som helst, och då tänker jag inte på att många kommer fira Halloween. Det kommer också att arrangeras Tjejkväll på Åleds pizzeria, något man tillkännagav med en filmsnutt på pizzerians facebooksida.

–  Det är roligt att hitta på lite speciella aktiviteter med kunderna eftersom pizzerian ligger i ett mindre samhälle, så det brukar bli väldigt uppskattat. Jag har jobbat i pizzerian i fyra år nu så man känner ju ändå de flesta nu, säger en av hjärnorna bakom verket, Didi Mehmeti.

Tillsammans med hennes kollegor Emma och Agnes kommer hon att bjuda alla tjejer på alkoholfria cocktails och choklad. Dessutom kommer tjejerna även att erbjudas rabatt på sin pizza.

– Vi ville hitta på något roligt i och med att det är lov nu i veckan som kommer, säger Didi som menar att man definitivt kan hitta på fler teman.

– Man kanske skulle kunna göra något som är lite mer barnvänligt där barn får komma och baka sin egen pizza eller något sådant.

Pizzerians ägare, Alekszander Ivanov, som inte är rädd att testa på nya saker, nappade direkt på konceptet när Didi och hennes kollegor föreslog det. Men han medger dock att han inte hade så mycket att säga till om.

– Det är kanske jag som är ägaren men det är tjejerna som beställer. Det här är helt deras grej som de får styra, så jag håller mig i bakgrunden. Jag tror faktiskt att vi ska livesända också så jag får väl stå bakom kameran eller något.