Laddar

Populära kedjan vill till Halmstad: ”Passar vår profil”

Därför väljer man Halmstad.

delningar

Det Stockholmsbaserade kaféet och espressobaren Mr. Espresso vill etablera sig i Halmstad. 24Halmstad fick en pratstund med grundaren Sarbast Vaziri.

Varför Halmstad? – Vi vill gärna öppna i de städer som passar vår profil. Det är Göteborg, Malmö, Stockholm, Västerås samt även då Halmstad.

Vad är det då med Halmstad som gör att det passar er? – Vi vill sätta den italienska trenden i Halmstad. Många kaféer som till exempel Espresso House och Starbucks har gått mot det amerikanska, det vill säga att det är mer rustikt och träinspirerat. Men vi vill istället dra åt det mer italienska.

  Foto: Privat

Än så länge har man fått in några förslag på lokaler och fått in ansökningar om att bli franchisetagare. Dock väntar man med att ta beslut om plats och person.

– Vi kan bygga om från 15 kvadrat till 100 kvadrat, men i grund och botten är vi ju en espressobar. Sen handlar det ju också om att hitta rätt person som franchisetagare. Där handlar det inte om att bara vara duktig utan du ska ha hjärtat på rätt ställe också. Så det är därför vi väntar lite med att gå ut med några namn eftersom vi vill hitta rätt först.

När hoppas ni öppna? – Förhoppningsvis ska vi kunna börja i kvartal tre med att anpassa lokalen och etablera oss.

Relaterade artiklar