Pompa och ståt när Pamela Hanné fixade festen

Fotoartisten avslöjade nylansering mitt under tillställningen.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Halmstadbon och fotoartisten Pamela Hanné firade in första advent på bästa sätt. I lördags ställde hon till med en vernissage på Slottsmöllan, en festlighet som hade lungor av pompa och ståt. De inbjudna gästerna fick njuta av 27 inramade verk från konstnären, samtidigt som de fick lov att ta för sig av både buffé och champagne.

– Mina konstverk vänder sig till en yngre publik, så jag kände att det var dags att prova ett nytt koncept. Därför har vi nu bjudit in till en dagsfest. I vanliga fall brukar vi hålla vernissage på fredagskvällar, säger Pamela Hanné.

I samband med att vernissagen hölls under lördagen lanserade Hanné även en ny webbshop på The PhotoGallerys hemsida. För att fortsätta sitt firande med kunderna hålls just nu en open edition i shopen.

– Kunderna får handla för ett bättre pris med samma kvalité. Det är en bred variation i utbudet, så att det ska passa alla, förklarar fotoartisten.

Pamela säger bestämt att hon nu inte tänker luta sig tillbaka efter att ha anordnat vernissage och släppt en ny webbshop. Härnäst väntar nu ett febrilt arbete med att förnya sitt utbud, för att på så vis ständigt hålla webbshoppen uppdaterad.

– Det kommer komma nya bilder hela tiden, avslutar hon.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar