Laddar

Polisen: Här är det senaste om försvunne Samer

Polisen i Halland söker fortfarande efter försvunne Samer. 40-åringen anmäldes försvunnen den 2 maj – och polisen misstänker att han har blivit utsatt för människorov. "Misstanken att han blivit utsatt för brott har inte försvagats", säger utredningsledare Lars-Gunnar Perlinger.

delningar

Samer, 40, från Svenljunga är försvunnen sedan den 1 maj. Mannen försvann när han skulle till sin butik Handlarn i Älvsered och en vecka senare hittades hans bil vid Hotell Ullareds parkering.

Den 29 maj publicerade polisen i Halland ett pressmeddelande om att man misstänker att Samer blivit utsatt för brott, men sedan dess har det varit tyst.

– Vi fortsätter att jobba vidare med ärendet, och håller förhör. Det finns inget som fört oss närmare att hitta Samer, men misstanken att han blivit utsatt för brott har inte försvagats. Så mycket vi kan vi säga, säger Lars-Gunnar Perlinger som är utredningsledare vid grova brott i Halland till 24Halmstad.se.

Polisen har efterlyst tips från allmänheten, och det har gett resultat.

– Vi har fått in en del tips och har en hel del trådar att dra i. Jag kan inte gå in i detalj om tipsen, men vi har folk som suttit i en restaurang som ska ha sett Samer vid sin butik den aktuella dagen, säger Lars-Gunnar och fortsätter:

– Vi kommer att fortsätta hålla förhör och kontrollera de här uppgifterna. Men vi har inga iakttagelser inkomna efter den 1 maj.

Vet ni något mer om bilen, när den ska ha parkerats vid Hotell Ullared? – Nej, det har inte inkommit något nytt om bilen.

Missing People har också gått ut med en efterlysning, samt bild där man beskriver Samer som 180 centimeter lång, väger cirka 90 kilo och har bruna ögon och mellanbrunt kort hår.