Påverkad förare stoppades på E6 – bar kniv

Till vänster syns den kniv som föraren hade på sig. Foton: Polisen / Christian Kinnunen, Mostphotos

Två män misstänks för flera brott efter att polisen stoppat och kontrollerat en bil på E6:an söder om Halmstad. Nu åtalas de båda männen vid Halmstads tingsrätt.

delningar

Två män, 24 respektive 23 år gamla, åtalas vid Halmstads tingsrätt för en rad olika brott. Det var i början av december förra året som männen stoppades i en bil på E6:an i höjd med Eldsberga söder om Halmstad.

I samband med att polisen stoppade fordonet droppades misstänkt narkotika från bilen. Vid närmare undersökning visade det sig att det rörde sig om strax över 40 gram kokain. Männen misstänks därför för narkotikabrott.

24-åringen är också misstänkt för två fall av ringa narkotikabrott då han dels ska ha innehaft 0,76 gram cannabis och dels ska ha använt narkotika. På 23-åringen hittades också narkotika, närmare bestämt 0,42 gram kokain. Han misstänks därför också för ringa narkotikabrott.

23-åringen, som var förare av bilen, var dessutom påverkad av narkotika vid tillfället och hade dessutom en kniv på sig. Med anledning av det åtalas han också för brott mot knivlagen och rattfylleri.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar