Nysatsar: Hallarna byter fasad

OBS! Bilden är ett montage. - Foto: Wilhelm Nilsson

Görs i samband med att hotellet renoveras: "Ska ha enhetlig färg".

7 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Hallarna går under en ständig utveckling för att kontinuerligt möta kundernas behov. Tidigare har ett akvarium tagit form, nu renoveras Good Morning Hotel och i december kommer H&M Home att flytta in på köpcentrat. Det är alltså mer än enbart shopping som står i fokus på Hallarna.

Renoveringen av Good Morning Hotel kommer att innebära en hel del för Hallarna i stort. I en tidigare intervju, berättade Niklas Santesson, centrumchef för Hallarna, följande:

– Hotellrummen är nyss renoverade. Nu ska vi flytta på receptionen, restaurangen och köket för att ge plats åt fler butiker. Det blir ett stort arbete. Sen kanske inte alla känner till att fasaden på hotelltornet skall byta skepnad. Hur det ska se ut? Det får ni se om ett år. Men ett nytt landmärke kommer att ta form, avslutar Niklas Santesson lurigt.

Trots att Santesson sade följande i november, betyder det inte att Halmstadborna ska få vänta i sju månader till för att få veta hur fasaden kommer att se ut. Utan redan nu väljer Santesson att avslöja Hallarnas storslagna planer.

– Hallarna är så mycket mer än bara shopping. I höst är hotellet helt färdigt och då vill vi på allvar visa att vi och Good Morning Hotel är ett. Därför har vi nu bestämt att våra fasader ska gå i en enhetlig kulör. Från och med i april målar vi om våra fasader till gult. En kulör som vi sticker ut med och som enkelt förknippas med solen. Ett perfekt färgval i sommarstaden Halmstad, säger Niklas Santesson, centrumchef för Hallarna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar