Laddar

Tung förlust för Drotts herrar

Efter inte en allt för optimal träningsvecka åkte Drotts herrar upp till Göteborg för att möta Backa som precis som Drott startat med en vinst och två förluster. 

delningar

En dålig start satte Drott under press direkt. Backas spelare tilläts alldeles för enkelt att komma igenom Drotts ihåliga försvar. Underläge 14-18 i paus och 18 insläppta mål på en halvlek är alldeles för mycket.

Starten i andra halvlek blev inte bättre. Backa gör 2 mål direkt. Drott får mer och mer iordning på spelet och är så nära dom 24-26. Man har även möjlighet att både kvittera och gå förbi

Vi bränner alldeles för många bra lägen och får även ett par billiga utvisningar, säger Claes Andersson, tränare i HK Drott.

– Totalt sätt måste vi helt enkelt vara noggrannare och bli mer ödmjuka till den defensiva uppgiften om vi skall vinna matcher framöver fortsätter han.

Matchen slutar 28-34. I nästa match väntar Vinslöv på hemmaplan. Då gäller det att snabbt komma över denna match och ta en ny hemmaseger.

Priset till matchens lirare gick till Anton Andersson och bäste målskytt var Daniel Hagström. En extra omnämnande även till Teodor Simonsson som gjorde en stark match.

Relaterade artiklar