Ny festival i Halmstad: "Kommer bli en sjuk kväll"

Foto: Jesper Hakeröd

Du kommer bland annat att kunna se Grammisnominerade bandet Lillasyster under endagsfestivalen Halmstad Hardcore.

delningar

För två och ett halvt år sedan styrde Rasmus Löhaj och hans fru Annika Löhaj ihop en kväll med bara rockmetal på Kajskjulet i Halmstad, med anledningen att de ville bidra till den lokala scenen. De tyckte att konceptet var lyckat och bestämde sig därför för att dra in en tredje part, Anton Bensson, för att göra något liknande, fast den här gången på ett bredare sätt.

– Anton tog kontakt med Halmstad live, och vi valde att dra igång detta för att vi vill försöka fylla en hel kväll med hårdrock och metal, säger Rasmus Löhaj.

Intresset har varit stort, allra mest märkbart är det på sociala medier. Rasmus Löhaj berättar att det är många som har delat evenemanget och det är fler än vanligt som har köpt biljetter.

– Det känns bra, det känns som att folk är sugna på att för en billig peng kunna roa sig en hel kväll, säger Rasmus Löhaj.

De artister som kommer uppträda på Halmstad Hardcore är följande: Lillasyster, The Unguided, Writing the Future, Kill the Kong och My Dear Addiction.

Halmstad Hardcore välkomnar alla över 18 år den 3 maj, klockan 19-02, till en händelserik kväll.

– Jag hoppas att alla som både ser och läser kommer för att få en otroligt bra kväll, och att vi kan få möjligheten att göra detta återkommande. Det kommer bli en sjuk kväll med mycket som händer på alla håll, avslutar Rasmus Löhaj.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar