Laddar

Mordet i Simlångsdalen – Det här vet vi

Polisen har stött på svårigheter.

delningar

Det var på tisdagsförmiddagen som en förbipasserande person hittade en död man i skogen strax väster om Simlångsdalen. När polisen kom till platsen gjorde omständigheter kring brottsplatsen att man fattade misstanke om mord. Mannen kunde dock inte identifieras. Senare under dagen framkom uppgifter om att mannen ska ha skjutits i huvudet med flera skott i något som liknade en avrättning. Polisen är dock förtegen.

– Vi har ännu inte lyckats fastställa mannens identitet. Vad gäller skadorna han har så gör de att vi fattat misstankar om mord, mer än så vill jag inte uttala mig om i dagsläget eftersom vi inte vill riskera att eventuella vittnesutsagor blir färgade av detta, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisens ledningscentral i väst.

Kan detta vara gängrelaterat eller ha en koppling till någon av skottlossningarna i höstas? – Vi vet inte vem han är än helt enkelt så vi kan inte säga om det finns någon relation till något gäng eller någon tidigare händelse.

Under dagen har man blivit klara med den tekniska undersökningen vid brottsplatsen och planenar att obducera kroppen imorgon. Dock sätter avsaknaden av en fastställd identitet käppar i hjulet för utredningen.

– Det pågår nu ett febrilt identitetssökande för att ta reda på vem den här personen är. När vi vet det kan vi sedan gå vidare med utredningen, säger Tommy Nyman.

Relaterade artiklar