I samarbete med annonsör

MINI imponerar på alla plan – komfort, körglädje och miljö

Bilen med den unika designen bjuder konkurrerande bilar i premiumklassen på en tuff match. Hos Bendt Bil i Halmstad finns modeller oavsett behov.

delningar

För den som letar efter en familjebil, en lättparkerad stadsbil eller en bil som kan köras med gott miljösamvete, kan MINI var rätt alternativ. Bilen, som känns igen på sitt unika yttre, finns nämligen i flera varianter med den gemensamma nämnaren – körglädje och kvalitet.

– Ingen MINI är den andra lik och det finns tusen grejer att säga om bilen, säger Freddy Larsson, säljare för BMW & MINI hos Bendt Bil i Halmstad.

Företaget är måna om den personliga upplevelsen och MINI går att skräddarsy enligt förarens önskemål. Allt ifrån färg till innovativ teknik går att välja i samband med bilköpet.

– Det finns en mängd tillval så som touchskärmar, trådlös laddning, adaptiv farthållare och den moderna tekniken som går att få i andra märkens premiumklasser, säger Freddy Larsson.

MINI är inte längre bara en liten och smidig stadsbil, utan finns nu i både i den klassiska ursprungsmodellen och i större, familje- och aktivitetsvänliga modeller.

– Den större modellen är en kompakt-SUV men man har även en mindre kombi som går i samma typ av design. Segmentet som växer mest bland svenska bilköpare är just små SUV:ar och där är MINI med i utvecklingen.

Bilen är både snygg, trendig och praktisk och beskrivs som en bil som har det bästa av två världar. Dessutom ligger man i framkant när det kommer till miljöanpassning, en kombination som gör den attraktiv som företagsbil.

– Det en väldigt bra reklampelare. Bilen syns på vägen med sin unika design och som företag visar man att man tar ett steg mot miljötänket utan att kompromissa med komfort, körglädje och det praktiska, säger Freddy Larsson.

För företag är bilen gynnsam då man får ta del av den fördelaktiga miljöbilspremien och förmånsvärdet är lågt. Freddy Larsson kör själv med MINI privat och gör det med gott samvete.

– Personligen kör jag mycket med elhybriden. Jag kommer till och från jobbet med en laddning, vilket känns rätt för miljön. Samtidigt får jag in allt jag behöver i bageutrymmet och jag kan navigera i vardagslivet utan att kompromissa.

Det unika utseendet gör att MINI håller sig stark på en premiummarknad där många bilar är den andra lik. 

–Det bästa med MINI tror vi är att man köper en premiumbil med alla finesser och bekvämligheter, och det är ingen som kollar konstigt på en för man kör en ”premiumbil”. Alla blir glada av att se en MINI! Och gladast är den som sitter i, avslutar Freddy Larsson.

 För att se vilka MINI som finns för omgående leverans och boka provkörningklickar du här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar