Mårten får fler att lyckas: "Alla behöver en skjuts"

Mårten Nylén. Foto: Daniel Stigefelt

Nu kommer han till Halmstad för att inspirera.

delningar

Mårten Nylén, 42, är hälsocoachen som växte upp i kuststaden Karlshamn men som idag har hela världen som arbetsfält. Att vara tonåring är inte alltid så enkelt, det kan Mårten intyga. Det var då som saker förändrades och en identitetskrisen skulle snart bli ett faktum. Mårten försökte hitta sig själv, men misslyckades gång på gång. Ända tills han mötte ett citat som kom till att förändra hela hans liv.

– George Bernard Shaws citat fick mig till att ändra mitt synsätt på livet, livet inte handlar om att hitta sig själv utan om att skapa sig själv. Skapandet blev ett val som jag lever med varenda dag än i dag, säger Mårten Nylén.

Citatet blev startskottet för där Mårten Nylén befinner sig i dag. Hans arbete är som en livsstil, där han inspirerar människor till att våga skapa sig själv – att ta det där steget för att förverkliga sina drömmar.

– Det spelar ingen roll vem man är, alla människor har ett "tänk om, tänk om jag kunde". Vi vill ändra på saker, men kanske inte ens tar ett första steg. Folk stirrar sig blint på målet men det handlar om så mycket mer än så. Att försöka är alltid början på att lyckas, berättar hälsocoachen.

"Du behöver en skjuts på vägen för att förverkliga dina drömmar."

Mårten Nylén befinner sig i skrivande på resande fot. Sedan i februari har han åkt land och rike runt för att inspirera fler människor till att våga. Att våga ta det första steget mot sina drömmar. Det gör han genom sin föreläsningsturné, ”Resultat, balans och lite magi!”, som kommer till Halmstad den 25 april.

– De jag har möter under turnén är i alla åldrar, har det varit alltifrån en nio-åring till 90-åring. Föreläsningen är till för alla människor och riktar sig åt de som vill må bättre men samtidigt få knepen att lyckas. Oavsett hur väl man känner sig själv, tror jag att man behöver en skjuts på vägen för att förverkliga sina drömmar. Därför kommer jag finnas på plats för att ge dem verktyg som behövs för detta. Jag pratar bland annat om mina tio "framgångsnycklar" som kommer hjälpa dig att lyckas, förklarar han.

Hälsocoachen är van vid att föreläsa och föreläst mycket genom åren. Mårten förklarar att responsen från åhörarna hittills har varit mycket god genom åren. Ibland träffar han folk som lyckats i livet, tack vare honom. Det är just det som är drivkraften till att Mårten Nylén fortsätter att inspirera så många människor.

Kanske kommer Mårten Nylén att inspirera fler Halmstadbor väldigt snart. Den 25 april klockan 18.30 föreläser han på Högskolan i Halmstad.

Mårten avslöjar – här är ett av mina tio tips för att lyckas nå dina mål:

1. Försök – Att försöka är alltid början till att lyckas. Det handlar om att "skapa" sig själv efter hur man vill leva och mår bra.

FAKTA

Det här är Mårten Nylén:

Ålder: 42. Familj: Hustrun Malin, dottern Juli, hunden Nitro. Bor: Solna. Gör: Tränare, TV-profil och föreläsare. Aktuellt: Besöker 20 svenska städer med nya föreläsningsturnén, "Resultat, balans och lite magi!”.

Instagram: @martennylen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar