Man misstänks ha hotat och misshandlat kvinna

Foto: Mostphotos/Ilya Andriyanov

Mannen ska ha slagit kvinnan med flera slag och dunkat hennes huvud mot en ruta så att glaset krossades. Nu åtalas han för flera brott.

delningar

En man i 40-årsåldern åtalas vid Halmstads tingsrätt för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak. Mannen är misstänkt för att i maj förra året ha slagit en kvinna med flera slag mot både huvudet och kroppen. Mannen ska också ha dunkat kvinnans huvud mot en glasruta så att rutan krossades. Misshandeln ägde rum i kvinnans bostad med hennes barn närvarande i hemmet, står det i åtalet.

I samband med misshandeln ska mannen också ha hotat kvinnan genom att ha höjt en glasflaska och hotat att slå kvinnan med den. Han ska även ha slagit flaskan flera gånger i ett bord bredvid kvinnan. Mannen misstänks också ha hotat kvinnan med våld för att hindra henne från att ringa polisen eller göra en polisanmälan med anledning av händelsen.

I samma mål åtalas mannen dessutom för dopningsbrott och ringa narkotikabrott. Detta då han ska ha innehaft 72 tabletter innehållandes dopningsmedel, samt olovligen ska ha använt amfetamin. Brotten upptäcktes i samband med misshandeln.

Mannen har i förhör erkänt dopningsbrottet och det ringa narkotikabrottet men varken kunnat förneka eller erkänna till brott gällande misshandeln.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar