Laddar

Man bet polis i knät och hotade att döda honom

En ung man i 20-årsåldern misstänks för flera brott efter två händelser under 2016. 

delningar

Den första händelsen inträffade i juli 2016. I samband med ett krogbesök på James Rockbar omhändertogs mannen av två ordningsvakter, men mannen ska ha gjort motstånd och hotat vakterna. Han ska bland annat ha bitit en vakt i knät och sagt att han skulle hugga honom och den andra vakten med kniv och döda dem.

Två poliser kallades till platsen och tog över omhändertagandet, men även då ska mannen ha gjort motstånd, och hotat att skada poliserna. Han ska bland annat ha sagt: ”Vet du hur det känns att få en kniv i njuren? Det kommer du få veta om en och en halv månad.”

Mannen misstänks därför för hot mot tjänsteman mot vakterna och poliserna, våldsamt motstånd mot vakterna och poliserna samt våld mot tjänsteman mot den vakt som mannen misstänks ha bitit.

Vid omhändertagandet misstänkte även poliserna att mannen var narkotikapåverkad och han åtalas nu för ringa narkotikabrott.

I oktober 2016 skulle mannen återigen bli misstänkt för narkotikapåverkan och medtagen till polisstationen. I samband med att poliserna försökte avvisitera honom ska han ha hotat att döda dem och skada eller döda deras fruar och döttrar.  Mannen misstänks därför för ännu ett fall av hot mot tjänsteman, samt ringa narkotikabrott.

 

Relaterade artiklar