Laddar

Magisk afton att vänta: ”Kommer upplevas på riktigt nära håll”

Då går den Magiska aftonen av stapeln.

delningar

Den 5 april kommer en Magisk afton att gå av stapeln på The Dubliner. 

Publiken på The Dubliner kommer att bjudas på trolleri och magi på hög nivå.

– Publiken kommer att få se två generationer av trollkarlar. En professionell samt en juniortrollkarl som bara är 13 år, men riktigt duktig för sin ålder, säger Felix Fallqvist, som är arrangör och konferencier, till 24Halmstad.

– Det kommer inte att bli några trolleritrick från en scen, utan trollkarlarna,  och även jag själv, kommer att gå runt bland matgästerna när de äter en trerättersmiddag och trolla mellan rätterna. Alla kommer få uppleva magin på nära håll, och alla kommer att få ta del av det, säger Fallqvist.

Premiären för året sker alltså den 5 april. Men redan under 2017 gick den magiska aftonen av stapeln vid några tillfällen. Planerna för i år är att det ska bli fler tillfällen till magi på The Dubliner, men några exakta datum utöver premiären är ännu inte satta.

Du är ju med och arrangerar Stand up på Dubliner också. Hur står sig den magiska aftonen i jämförelse med Stand Up? – Standupen är mer inkörd, den har vi kört både längre och oftare. Men den magiska aftonen har dragit bra med folk, men vi jobbar på att det ska bli än populärare. Gästerna som har sett den magiska aftonen har tyckt att detta har varit väldigt, väldigt roligt.