Laddar

LISTA: 10 roliga frågor som kunder ställt inför resan

Är det gott kaffe? Lova att det blir soligt. Kommer jag dela säng med en främling? Det är lätt att det blir många frågor när man ska resa iväg under semestern. Här kommer tio exempel på lustiga frågor som ställts till en resebyrå.

delningar

Resebyrån Ebeach har sammanställt en lista med tio av de mest annorlunda och roliga frågorna som kunder har ställt till dem genom åren.

– Alla är inte lika resvana och därför är det naturligt att det uppstår spännande frågor emellanåt. Tro det eller ej men ibland har det hänt att föräldrar missat att boka in ett av sina barn på resan, säger Rebecca Pettersson, marknadsansvarig på Ebeach till Vagabond.

Här är listan:

Innan jag bokar min resa vill jag att ni lovar att det kommer att vara fint väder med sol och värme de datumen som jag ska resa.

Kaffet på hotellet är väl gott? Det är väldigt viktigt med kaffe.

Rummet jag har bokat är på ett lägenhetshotell. Kan ni bekräfta att det en brödkniv finns i kokvrån? Det är väldigt jobbigt att skära bröd med en vanlig kniv.

Jag ska resa tillsammans med min familj och svärföräldrar. I ett rum ska jag och min familj bo och svärföräldrarna i ett annat. Kan vi möjligtvis få rummen så långt från varandra som möjligt?

Jag bokade en resa med er för bara ett par minuter sedan. Dock glömde jag att boka in ett av mina barn. Hur löser jag detta?

Vi är tre personer som bokat en resa med er. Vi har valt två dubbelrum. Betyder detta nu att den personen som bor själv i det ena dubbelrummet tvingas dela säng med en främling?

Flyget till Mallorca avgår klockan 15:15 och anländer klockan 20.05 och flyget hem avgår 12:25 och landar på Arlanda klockan 15:25. Enligt min uträkning tar det alltså nästan fem timmar att resa dit och bara tre timmar hem, hur är detta möjligt?!

Det stod att vår transferbuss från flygplatsen till hotellet beräknas ta 20 minuter när vi bokade den. Men resan tog bara 10 minuter. Vi har ju betalat för 10 minuter som vi inte utnyttjade. Kan vi få en återbetalning på halva kostnaden?

Min taxi har inte kommit än. Jag är orolig att jag ska missa mitt flyg nu. På min flygbiljett står det ”all taxes included.” Så, när kommer min taxi?

Jag skulle resa med er nästa vecka. Dock kan jag inte åka längre eftersom jag nu sitter i fängelse. Kan jag flytta fram resan ett par månader?

 

 

Relaterade artiklar