KLICKTOPPEN: Villa för fem miljoner i familjevänliga Snöstorp toppar listan

Här är Halmstads populäraste bostäder.

delningar

Veckans mest klickade bostäder är här och på en förstaplats finner vi en väldigt charmig och familjevänlig villa i Snöstorp för över fem miljoner. På en tredjeplats finner vi en villa i en lite billigare prisklass, en villa för endast 700 000 kronor i mysiga Simlångsdalen.

1. Prästvägen 72, Snöstorp, Halmstad – 5 100 000 kronor.

Från Hemnet: "Vi har nu glädjen att få förmedla denna historiska fastighet som ursprungligen tjänat som prästlönebostad. Nuvarande ägare har renoverat och moderniserat huset med känsla och omtanke för historian och det tidstypiska utseendet. Huset erbjuder i dagsläget 4 sovrum, stort lantligt kök, två kompletta badrum och härliga sociala ytor såväl på entréplanet som det övre planet. Den parkliknande trädgården inbjuder till både lek och avkoppling med sina stora gräsytor, flertalet uteplatser och det fristående isolerade uterummet."

2. Öppinge 730, Halmstad – 3 450 000 kronor.

Foto: MOHV Halmstad / Hemnet

Från Hemnet: "På stor tomt med idylliskt läge ligger detta sekelskifteshus med ekskog i ryggen och trädgård i söderläge. Här får du just den fria känslan som man vill ha och samtidigt närhet till stan. Modernt inrett hus med fantastiska umgängesytor samt en amerikansk veranda gör det lätt att förälska sig i huset. Uthus med musikstudio och separat relaxavdelning är klara mervärden!"

3. Pihlgatan 12, Söder, Halmstad – 3 475 000 kronor.

Foto: Bostad&Co / Hemnet

Från Hemnet: "Ett entréplan som erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum i vinkel , övre plan tre sovrum och helkaklat badrum och ett källarplan med gästrum/allrum och flertalet förrådsrum. Generellt har 30-tals hus generös fönstersättning och så även på Pihlgatan 12 och ger ett ljust hem och den högre takhöjden är också en förhöjer helhetsintrycket och ger huset en känsla av större ytor än de 112 kvm, fördelat på 5 rum och kök."

4. Brearedsvägen 40, Simlångsdalen, Halmstad – 700 000 kronor.

Foto: Renghammar Mäklarkonsult AB / Hemnet

Från Hemnet: "På centralt belägen tomt ligger denna tidstypiska 20-talsvilla som nu längtar efter omhändertagande och omvårdnad av ny ägare. En gedigen grundkonstruktion av plankväggar samt generösa boytor ligger till grund för den stundande totalrenoveringen."

5. Erlandsliden 12, Söndrum, Halmstad – 2 950 000 kronor.

Foto: Fastighetsbyrån Halmstad / Hemnet

Från Hemnet: "På Erlandsliden 12 hittar vi denna villa från 1965. Ett trevligt och barnvänligt hus med utmärkt planlösning. TIll fastigheten hör en praktisk och barnvänlig trädgårdstomt, som gränsar mot allmänning, samt ett garage. Läget i omtyckta och klassiska Söndrum är optimalt för ett par eller den blivande familjen - i området finns bland annat matbutiker, skola, förskola, lekplatser, bra kommunikationer, busshållplats och vårdcentral."

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar