KLICKTOPPEN: Veckans populäraste villor

Halmstads mest klickade villor under veckan.

delningar

Furuvägen 17, Främre Furet, Halmstad - 4 250 000 kr.

Från Hemnet: Med ett centralt men ack så lugnt läge på Furet finner vi denna fastighet med hela 5 styck lägenheter. Efter att ha varit i samma familjs ägo sedan 1955 är det nu dags att lämna över till en nästa.

Fammarps gränd 43, Frösakull, Halmstad - 1 300 000 kr.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Från Hemnet: Här erbjuds en genomgående hög standard och en härlig trädgårdstomt om 800 kvadratmeter som inbjuder till lek och avkoppling. Ett ljust och mycket välskött hus med fullt utrustat kök, vardagsrum med kamin, fräscht helkaklat badrum samt två sovrum.

Abc-Gatan 16, Centralt - Öster, Halmstad - 2 950 000 kr.

Foto: Fastighetsbyrån Halmstad

Från Hemnet: I nuläget bor säljaren i den nedre lägenheten och vill fortsätta hyra medans den övre lägenheten står till förfogande för köparen. Båda lägenheterna har kök med matrum, vardagsrum, två sovrum och badrum.

Kungsvägen 73, Frösakull, Halmstad - 4 950 000 kr.

Foto: Wennerholms Fastighetsförmedling

Från Hemnet: En unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt läge som erbjuder underbar utsikt över land och hav vid nybyggnation i 2 plan.  Här finns idag ett fritidshus som med fördel kan förädlas!  Välj själv vad du vill göra på denna vackert belägna fastighet!

Lärkfalksvägen 1, Fyllinge, Halmstad - 3 495 000 kr.

Foto: Fastighetsbyrån Halmstad

Från Hemnet: På entréplan finner ni ett nyrenoverat kök (2017) i hög standard och vackra materialval, praktisk arbetsö med förvaring och sittplatser intill fönsterparti, färgerna går i vitt och grått. Vitvarorna är i rostfritt utförande och en inbyggd kaffemaskin. Från köket och hallen nås ett väl tilltaget sällskapsrum med matplats och stora ytor för diverse möblemang samt utgång till både uterum och altan i bästa solläge. Stilren marmor med golvvärme ligger på golvet i hall, matsal och vardagsrum. Badrummet på entréplan har även renoverats stilfullt och färgerna går i vitt och svart, här finns wc, tvättställ samt dusch.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar