Laddar

KLICKTOPPEN: Tre nyproduktioner bland Halmstads hetaste

Här är de hetaste husen i Halmstad just nu.

delningar

Gamla Laholmsvägen 10, Fillebro, Halmstad – 2 850 000 kronor

Från Hemnet: Välkommen till en välplanerad och välskött familjevilla i populärt och lugnt område. Här bor ni med promenadavstånd till t.ex. Hallarna och cykelavstånd till skolor, förskola, vårdcentral, restauranger och bibliotek. Busshållplatsen i närheten tar er enkelt och snabbt in till de mer centrala delarna av Halmstad och allt vad det innebär avseende t.ex. shopping, nöjen, Högskola samt vidare kommunikationer via tåg eller buss.

  Foto: Hemnet/Hemverket

 

Startsträckan 5, Snöstorp, Halmstad – 3 395 000 kronor

Från Hemnet: Nyproduktion i Snöstorp, ca 4 km öster om Halmstad centrum, planerar Derome Mark & Bostad tillsammans med Trollängen Bostad AB för ett helt nytt bostadsområde – Snöstorps Bygata. I den andra etappen av totalt tre, uppförs 12 moderna parhus. Preliminär första inflyttning under vår/sommar 2018.

Parhusen ligger utmed den lugna bygatan och skapar en trygg miljö för de boende med korta avstånd till varandra. Utanför dörren kan ni parkera både bilen, cykeln och barnvagnen och varje hus har egen carport och tillhörande förråd. Huset erbjuder även en liten plats framför huset för er att kunna sitta ner och ta en fika i solen.

  Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmedling

 

Måsängsvägen 9, Holm, Halmstad – 3 850 000 kronor

Från Hemnet: Nybyggnation i populära Holm strax utanför Halmstad! Längst in på återvändsgata med högt läge byggs ett välplanerat enplanshus med planerad inflyttning hösten 2018. Huset kommer vara nyckelfärdigt vid inflyttning och säljs med fast pris – först till kvarn helt enkelt! Utöver standard har även en balkong på hela 25 kvm i sydläge planerats in och ingår i priset. Holm är ett område på stark frammarsch där det byggts intensivt de senaste åren. Området kombinerar lugn, barnvänlighet och närhet till såväl natur som Halmstads centrala delar.

 

  Foto: Hemnet/Bostad&Co

 

Tiarp Marken 298, Onsjö, Halmstad – 2 995 000 kronor

Från Hemnet: En fastighet med fritt härligt läge endast ca 5 km från Flygstaden i Halmstad med en total areal på 4 975 m², varav 1 553 m² är en obebyggd tomt. Huvudfastigheten är bebyggd med ett boningshus från 1971 som har stora moderniseringsbehov. Det finns även en exklusivt inredd ekonomibyggnad på gjuten platta, där golvet på bottenvåningen är belagt med Hallandsgranit med inslag av Leopardsten med vattenburen golvvärme. Det finns ett dubbelgarage och pannrum samt en övervåning med allrum, kök, badrum och ett sovrum. Marken är delvis omgärdad av en gedigen mur med beklädnad av granit. Välkommen till Tiarp!

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

Dammvägen 6, Gullbrandstorp, Halmstad – 3 890 000 kronor

Från Hemnet: Vi kan nu i samarbete med HalmstadHus och Mjöbäcksvillan erbjuda en stor nybyggnation med totalt 56 tomter i populära Gullbrandstorp! Området ligger på en höjd och har sprängts fram genom omfattande anläggningsarbeten vilket gör tomterna unika i sin utformning. Här erbjuds en vacker utsikt över åkrar och där även havet kan skymtas i horisonten! Gullbrandstorp ligger 10 kilometer norr om Halmstad, ett lugnt område på stark frammarsch där boende främst tilltalas av områdets charmiga, lugna läge med närhet till både kust och natur. Gullbrandstorp är barnvänligt med både förskola och skola upp till årskurs 9.

  Foto: Hemnet/Bostad&Co

Relaterade artiklar