Laddar

KLICKTOPPEN: Tiomiljonersvilla till salu

Känner du någon med tio miljoner över?

delningar

Tiarp Marken 298, Onsjö, Halmstad – 2 995 000 kronor

Från Hemnet: En fastighet med fritt härligt läge endast ca 5 km från Flygstaden i Halmstad med en total areal på 4 975 m², varav 1 553 m² är en obebyggd tomt. Huvudfastigheten är bebyggd med ett boningshus från 1971 som har stora moderniseringsbehov. Det finns även en exklusivt inredd ekonomibyggnad på gjuten platta, där golvet på bottenvåningen är belagt med Hallandsgranit med inslag av Leopardsten med vattenburen golvvärme. Det finns ett dubbelgarage och pannrum samt en övervåning med allrum, kök, badrum och ett sovrum. Marken är delvis omgärdad av en gedigen mur med beklädnad av granit. Välkommen till Tiarp!

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

Strängvägen 15, Oskarström, Halmstad – 1 475 000 kronor

Från Hemnet: Letar du efter en bostad där du kan sätta din egna prägel? Då är du varmt välkommen till Strängvägen 15! Denna rymliga villa letar nu efter nya ägare. På nedervåningen finns bl a ett rymligt kök och tre sovrum. På övervåningen hittar vi ett stort allrum med trevligt ljusinsläpp från fönsterväggen. Här finns det möjlighet att bygga till fler rum om behovet finns.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

 

Settervägen 8, Fyllinge, Halmstad – 3 175 000 kronor

Från Hemnet: Attraktivt beläget på mysiga Settervägen hittar vi denna fina 1,5-plansvilla med fem sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en familjär del av Halmstad. Till huset som är byggt 2005 hör en fin tomt som erbjuder ypperliga möjligheter till lek och trädgårdspyssel. Detta är en gyllene chans att förvärva en mycket charmig villa i gott skick!

  Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmedling

 

Backavägen 38, Snöstorp, Halmstad – 2 100 000 kronor

Mysigt hus på fint läge i Snöstorp! Här väntar ett gediget 60-tals hus på en ny ägare, omvårdnad och kärlek. Potentialen är stor och efter renovering så kan ni njuta länge av hus och trädgård i soligt söderläge!

  Foto: Hemnet/MOHV

 

Ekehöjdsgatan 6, Centrum, Halmstad – 10 500 000 kronor

Från Hemnet: Nu har vi nöjet att presentera en mycket elegant sekelskiftesvilla anno 1900 – en av Halmstads mest attraktiva villor.Ca.400 kvm boyta fördelat på 12 rum i ett mycket gott skick, med klassisk planlösning där ägarna genom åren varit måna om den ursprungliga karaktären och sina tidsenliga detaljer från byggåret.

  Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmedling

Relaterade artiklar