Laddar

KLICKTOPPEN: Hus på samma gata till salu

Har du någon du vill bli granne med?

delningar

Tiarp Marken 298, Onsjö, Halmstad – 2 995 000 kronor

Från Hemnet: En fastighet med fritt härligt läge endast ca 5 km från Flygstaden i Halmstad med en total areal på 4 975 m², varav 1 553 m² är en obebyggd tomt. Huvudfastigheten är bebyggd med ett boningshus från 1971 som har stora moderniseringsbehov. Det finns även en exklusivt inredd ekonomibyggnad på gjuten platta, där golvet på bottenvåningen är belagt med Hallandsgranit med inslag av Leopardsten med vattenburen golvvärme. Det finns ett dubbelgarage och pannrum samt en övervåning med allrum, kök, badrum och ett sovrum. Marken är delvis omgärdad av en gedigen mur med beklädnad av granit. Välkommen till Tiarp!

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

Frennarps bygata 163, Frennarp, Halmstad – 3 475 000 kronor

Från Hemnet: På nr 163 har ni ALLA förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende på Frennarps bygata innebär. Läget kan vi inte annat än att beskriva som ett av områdets bästa; ostört i ytterkant med stort grönområde alldeles intill. Lekplatserna och kompisarna är många. Skicket är en fröjd, det lyser omhändertaget. Kök och tvättavdelning, två helkaklade badrum, nya fönster och fina ytskikt är renoverade. Inglasat uterum mot lättskött innergård varifrån du når garaget är ytterligare stora plus. Sluta leta – drömboendet är här!

  Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmedling

 

Frennarps bygata 150, Frennarp, Halmstad, 2 950 000 kronor

Från Hemnet: Inte alltför ofta har man 150 anledningar att besöka Bygatan men efter endast ett kort besök på ”bygatan 150” har ordet välskött fått en helt ny innebörd. Precis såhär skall ett hus skötas och underhållas, med omtänksamhet och varsam hand, år efter år. Känn dig varmt välkommen till Frennarps bygata 150 och till ett otroligt välhållet, välunderhållet och välskött hus om 144 m² som passar alla familjekonstellationer.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

 

Tvärvägen 4, Söndrum, Halmstad, 5 950 000 kronor

Från Hemnet: Det är verkligen inte ofta man stöter på en insynsskyddad oas mitt i Halmstad och än mer ovanligt att oasen dessutom är belägen i ett attraktivt och havsnära bostadsområde. På Tvärvägen 4 i Söndrum, på havssidan, kan vi nu presentera en minst sagt gedigen och fräsch 1-plansvilla med alla tänkbara bekvämligheter och finesser. Insynsskyddad tomt som omgärdas av mur med läckra smidesdetaljer, privat trädgårdsdel och en nyanlagd pool i bedårande utemiljö.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

 

Kopparringen 6, Vallås, Halmstad – 2 350 000 kronor

Från Hemnet: Enplans villa med källare med en helt magisk trädgård i sydvästligt läge! Välskött och rymlig villa med 2-3 sovrum i boarean, stort kök i delvis öppen planlösning med vardagsrum, strålande inglasat uterum och ett enormt hobbyrum med separat relaxavdelning. Detta är bara av några av fördelarna, resterande får ni själva uppleva och bedöma på plats. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  Foto: Hemnet/MOHV

 

Relaterade artiklar