Laddar

KLICKTOPPEN: Hus för under miljonen till salu

Här är de hetaste husen i Halmstad just nu.

delningar

Kyrkvägen 30, Harplinge, Halmstad – 2 490 000 kronor

Från Hemnet: Längtar ni till ett bekvämt boende, då är detta något för er. I natursköna Harplinge erbjuder vi nu en enplansvilla med källare. På en underbar tomt i Harplinge ligger denna välskötta villa. Här har säljaren lagt krut på renoveringar som fönsterbyte, takbyte, fiber, byte till bergvärmesystem mm. Harplinge är perfekt för ung såsom gammal, då samhället erbjuder affär, konditori, omtyckt skola, bra kommunikationer m.m.

  Foto: Hemnet/Bjurfors

 

Esmared 515, Simlångsdalen, Halmstad – 795 000 kronor

Från Hemnet: Är du trött på att kyssa grodor för att hitta det rätta boendet? Isåfall tror jag faktiskt att Esmared 515 kan falla dig perfekt i smaken. Trevlig bostadsfastighet med närmare 1 ha mark finns nu till förfogande. På tomten finns idag tre byggnader, huvudbyggnaden i 1½-plan med fina umgängesytor och en värmande braskamin i vardagsrummet, uthuset som fungerar antingen som förrådsbyggnad eller som exempelvis häststall och en praktisk friggebod om närmare 10 m². Stor tomt som ger otroliga möjligheter för dig som uppskattar lite extra ”space”.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

 

Kullavägen 16A, Söndrum, Halmstad – 3 950 000 kronor

Från Hemnet: Här presenterar vi en renoverad och mycket välskött 1-plansvilla om 141 kvm boyta samt 17 kvm varmförråd och vidbyggd carport. Vad sägs om en näst intill helrenoverad villa med ett sprillans nytt och exklusivt badrum med inbyggda blandare, takdusch och väggnära golvbrunn från Unidrain. Dessutom modern öppen planlösning, renoverat kök samt ytterligare ett stort renoverat badrum med dusch, bubbelbadkar och dubbla tvättställ. Tomten ligger på hörna med grönskande Spireahäck runt om för en privat atmosfär. Uteplats och trädgård ligger i ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll.

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

Gamletullsgatan 32, Furet, Halmstad – 3 395 000 kronor

Från Hemnet: Välkomna till detta mycket fina och välplanerade 30-talshus med ett centralt och utmärkt läge i omtyckta och populära kvarter. Fastigheten ligger i hörna och har ett privat och insynsskyddat läge med barnvänlig trädgårdstomt.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

Tyludden 531, Tylösand, Halmstad – 2 795 000 kronor

Från Hemnet: Söker Ni efter det perfekta fritidshuset med det lilla extra? Då kan Ni sluta leta! Med badrocksavstånd ligger denna renoverade sommarpärla och väntar på ny ägare. På Tyluddens bästa läge med närhet till både hav och natur hittar Ni detta fantastiska vinterbonade fritidshus. Genomgående klinkergolv med golvvärme, fräscht fullutrustat kök, mysigt sovloft, samt helkaklat badrum.

  Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Relaterade artiklar