Laddar

KLICKTOPPEN: Hetaste husen i Halmstad just nu

Nära till stan eller nära naturen? Veckans topp fem i Halmstad på bostadssajten Hemnet har det bästa av båda världarna.

delningar

Nannarpsvägen 6, Holm, Halmstad – 3 250 000 kronor

Veckans mest klickade objekt i Halmstads kommun är denna 139 kvadratmeter stora villa byggd 1927. Ligger tio minuter från centrala Halmstad och har bland annat ”ett stilfullt renoverat kök med kakel i marockansk stil”.

  Foto: Mäklarhuset/Hemnet

Aspvägen 3, Furet, Halmstad – 3 695 000 kronor

Denna enplansvilla liggen i ett lugnt område intill skogskanten mot Nissan. På insidan finns tre sovrum och det går även att göra ett fjärde i garaget. Altandäcket är skön att hänga på i den varma sommaren.

  Foto: Mäklarhuset/Hemnet

Bäckagårdsvägen 16, Stenhuggeriet, Halmstad – 3 175 000 kronor

Veckans tredje mest populära bostad är beläget på havssidan i Söndrum, fem kilometer väst om Halmstads centrala delar, på väg mot Tylösand. Tomten är 1 100 kvadratmeter stor och byggdes villan byggdes 1953.

  Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

Snöstorpsvägen 33C, Nyatorp, Halmstad – 2 475 000 kronor

Med en boarea på 112 kvadratmeter har detta centrala radhus en skön villakänsla. Ligger på promenadavstånd till Lilla torg och har två uteplatser samt en balkong.

  Foto: MOHV/Hemnet

Trönninge Fridhem 109, Trönninge, Halmstad – 1 795 000 kronor

Sist men inte minst på veckan mest klickade placerar sig denna 1,5 plans villa med ett stort uthus. Huset har genomgått flera renoveringar, men behåller lantkänslan. Ligger dessutom nära till havet och har naturen närvarande.

  Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Relaterade artiklar