Laddar

KLICKTOPPEN: Här är veckans hetaste hus

Här är de mest klickade objekten den senaste veckan.

delningar

Stora Vägen 10, Påarp / Laxvik, Halmstad – 3 200 000 kronor

Från Hemnet: Vi kan nu presentera denna charmiga 1½-plans villa i Laxvik. Villan har stor potential och är högt beläget på en lugn och familjevänlig gata. Från övre plan bjuds vi på en fantastisk havsutsikt över Laholmsbukten. I en lummig trädgård om hela 1050 m² finns en gäststuga och gott om plats för odling eller lek för barnen. Välkomna på visning!

  Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

 

Sticklingsvägen 4, Söndrum, Halmstad – 1 995 000 kronor

Från Hemnet: För er som vill bo i attraktiva Söndrum erbjuds här ett praktiskt och lättskött kedjehus om 121 kvm fördelat på 1,5 plan. Idag finns här fyra sovrum, två badrum, stort vardagsrum kök med matplats samt en praktisk groventré med tvättstuga. Vidbyggt finns garage och förråd, samt ett inglasat uterum. Behändig tomt om 429 kvm med en skyddad baksida/trädgård.

 Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

Stenstigen 5, Stenhuggeriet, Halmstad – 3 650 000 kronor

Från Hemnet: Ett stenkast från hav och natur samt cykelavstånd till centrum gör Stenhuggeriet till ett av Halmstads absolut bästa område att bo i. Läget är svårslaget då hörntomten är högt beläget och ligger längst upp på en återvändsgata. Här bor Ni med naturreservatet som närmsta granne. Perfekt för barnfamiljen. Tomten erbjuder fantastiska möjligheter för till och utbyggnad.

  Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

 

Tylösandsvägen 23, Tylösand, Halmstad – 7 500 000 kronor

Från Hemnet: Sommartider Hej Hej! Jag går och badar… Med ett fantastiskt läge i Tylösand finner du denna 1 ½-plansvilla, en välputsad pärla likt många av Gessles texter. Eleganta val gjorda med fingertoppskänsla såsom modern öppen planlösning mellan vardagsrum och det fullutrustade köket. Fastighetens källarvåning är omgjord och inredd till en uthyrningsdel som tar in hela 6000kr/mån. Helt enkelt Tussilago!

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

 

Bygdegårdsvägen 6, Halmstad – 3 175 000 kronor

Från Hemnet: På Bygdegårdsvägen 6 möts vi av en stor och väldisponerad enplansvilla med ett härligt ljusinsläpp och en fantastiskt wow-känsla när vi möts av vardagsrumsdelen med ryggåstak, braskamin och stora glaspartier som vetter mot trädgården. Här erbjuds ett gediget boende med alla förutsättningar att bli ert drömhem i många, många år.

  Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmedling

Relaterade artiklar