Laddar

Klicktoppen: Här är veckans hetaste hus

24Halmstad har listan över de hetaste husen i Halmstad just nu.

delningar

I vanlig ordning listar 24Halmstad de hetaste objekten på Hemnet under den gångna veckan och denna vecka är inget undantag. Nedan hittar du listan över de mest besökta husen i Halmstad.

Fregattvägen 11, Karlstorp, Halmstad – 3 850 000 kr

Från Hemnet: Pampig villa om nästan 200 kvm med en kontinental arkitektur, stora fina ytor och behagligt ljusflöde via stora fönsterpartier. Vidbyggt garage och förråd med åtkomst via groventré/tvättstuga, gör livet smidigt och bekvämt! Vi gillar den praktfulla entrén med ett vackert marmorgolv, direkt märker vi att villan är något alldeles extra.

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

Småttalyckevägen 12, Söndrum / Bergsgård – 4 295 000 kr

Från Hemnet: Familjevilla deluxe i Bergsgård. Med närhet till hav och natur samt cykelavstånd till centrum gör Bergsgård till ett av Halmstads absolut bästa läge. Vi kan nu presentera denna otroligt charmiga suterrängvilla högt beläget på återvändsgata gränsande mot grönområde. Genomtänkt planlösning, två helkaklade badrum, fyra sovrum, fräscht kök, nyrenoverat uterum som nyttjas även under vinterhalvåret samt dubbelgarage med fantastiska ytor.

  Foto: Hemnet/Länsföräkringar Fastighetsförmedling

 

Tegelvägen 3, Getinge, Halmstad – 795 000 kr

Från Hemnet: Tegelvägen 3 har många svårslagna attribut som jag tror attraherar de flesta. Villan är belägen på höjden i området Hörsås på en välskött och trevlig trädgårdstomt som angränsar mot skogsdunge. Det ger ett privat läge men ändå med absolut närhet till Getinge centrum. Villan är gedigen och byggdes på tidigt 1900-tal då husen anses vara ytterst stabila med en stomme av 3″ plankstomme – så även Tegelvägen 3.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

Vitsippsvägen 3B, Haverdal, Halmstad – 4 595 000 kr

Från Hemnet: Här på Vitsippsvägen 3B hittar ni ett ljust och modernt enplanshus som gör intryck! Du erbjuds ett väldisponerat hem med bland annat högt i tak, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora och många fönster för vackert ljusinsläpp och dessutom mycket fräscha ytskikt i samtliga delar. Huset är mycket smakfullt utrustat och den genomgående höga standarden gör det lätt att trivas. Den härliga, välskötta och lagom stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter till sociala aktiviteter. Den stora altanen som vetter mot sydväst sträcker sig längs hela husets långsida.

  Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmedling

 

Hantverksgatan 4, Oskarström, Halmstad – 1 350 000 kr

Från Hemnet: Känn dig varmt välkommen till Hantverksgatan 4. Ett charmigt och gediget 30-talshus med en stor och trevlig trädgårdstomt med mycket möjligheter. Välskött och hemtrevligt inre med ett fräscht kök och badrum och en anpassningsbar planlösning som kan ge möjlighet för upp till fyra sovrum om behov finns. Minst sagt energieffektivt hus med både en värmande täljstenskamin för de ruggiga höstkvällarna och en effektiv luft/vattenvärmepump. Enkelt sammanfattat är detta ett hus som det är minst sagt lätt att trivas i och här kommer du verkligen att känna dig som hemma!

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

Relaterade artiklar