Laddar

KLICKTOPPEN: Här är Halmstads hetaste hus

Går du i hustankar? Här är veckans mest klickade objekt i Halmstad.

delningar

Råbergsvägen 9, Stenhuggeriet, Halmstad – 6 500 000 kronor

Från Hemnet: Stenhuggeriet är ett av Halmstads mest populära bostadsområden och många drömmer om en bostad här med bland annat gångavstånd till havet och charmiga Grötviks hamn. Husen som säljs är många gånger med renoveringsbehov och några tomter finns nästan aldrig till salu…. Nu finns dock möjligheten att förvärva en attraktiv villa om ca: 160 kvm! Detta 1,5-planshus med kvalitativa materialval och en tilltalande planlösning har dessutom en imponerande trädgård och pool-område som pricken över i:et

  Foto: Mäklarhuset/Hemnet

 

Petrusvägen 12, Kärleken, Halmstad – 3 095 000 kronor

Från Hemnet: Här har ni ett hus, att bara flytta in i och njuta av. Beläget på en hörntomt. Huset är från 1909 men renoverades 2009 och byggdes till 2014.

  Foto: Bjurfors/Hemnet

 

Päronvägen 11, Brogård, Halmstad – 3 495 000 kronor

Från Hemnet: Med ett optimalt läge på återvändsgata kan vi äntligen erbjuda en renoverad och väl tilltagen villa i barnvänliga Brogård. Här väntar en snyggt renoverad interiör där vi framförallt gillar det eleganta köket från 2015 med stor köksö och exklusiva kapitalvaror. Villan erbjuder en mycket bra planlösning med hela fem sovrum och vi gillar även att det finns två generösa sällskapsrum.

  Foto: Mäklarhuset/Hemnet

 

Tylösandsvägen 2, Tylösand, Halmstad – 6 975 000 kronor

Från Hemnet: Pampig och välplanerad 1½-planare om närmare 243 m² finns nu till förfogande i det mycket populära och omtyckta Tylösand. Bra beläget med närheten till en av västkustens bästa badstränder, trevliga strövområden och den sagolikt trevliga golfbanan som i princip är närmsta granne.

  Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

 

Hyltevägen 5, Gullbrandstorp, Halmstad, 1 250 000 kronor

Från Hemnet: I Gullbrandstorps norra delar kan vi nu erbjuda en före detta stenhuggeriarbetarbostad från tidigt 1900-tal på en stor tomt om ca: 3300 kvm. Tomten är uppväxt och med skog i bakkant samt är sluttande vilket ger huset ett trivsamt läge.

  Foto: Mäklarhuset/Hemnet

Relaterade artiklar