Laddar

KLICKTOPPEN: Här är Halmstads hetaste hus

De mest klickade husen i Halmstad hittar du här.

delningar

Östergårdsvägen 18, Söndrum – 4 275 000 kronor

Från Hemnet: Mitt emellan Halmstads citypuls och strändernas strand Tylösand ligger populära Söndrum. Här erbjuds ett väldisponerat och modernt hus med en imponerade terrass och utespa. Ett komplett boende i två plan med stora sällskapsytor, helkaklade badrum, tre-fyra sovrum och har en härlig tomt som lämpar sig utmärkt för sociala aktiviteter under årets varmare månader.

  Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

 

Blåklocksvägen 13, Haverdal, Halmstad – 975 000 kronor

Från Hemnet: I attraktiva Haverdal och vid foten av Skallen kan vi nu presentera en välskött villa belägen på lugna Blåklocksvägen med stor tomt om 1200 kvm gränsande mot grönområde. Det fria läget och den stora tomten som är insynsskyddad skapar ett härligt lugn och ger en väldigt trivsam miljö exteriört. Interiören är välplanerad och fördelar sig på kök och vardagsrum i anslutning, ljust och fräscht badrum samt tre bra sovrum.

  Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

 

Spetsvägen 45, Fyllinge – 2 995 000 kronor

Från Hemnet: I det omåttligt populära Fyllinge finns nu en riktig 1-planspärla till förfogande. 122 välplanerade m² i en spännande och annorlunda planlösning som det är svårt att inte bli stormförtjust i. Generösa umgängesytor för hela familjen i både kök och vardagsrum. Stor garageuppfart med fin stenläggning och plats för flertalet bilar. Lättskött och behändig tomt som passar utmärkt får såväl springsugna ben som den trädgårdsintresserade.

  Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

 

Ängsvägen 3, Getinge, Halmstad – 795 000 kronor

Från Hemnet: Nätt och välplanerad 1-plansvilla på populärt och barnvänligt läge är vad som nu finns att erbjuda på Ängsvägen 3. Invändigt finns ett visst moderniseringsbehov men samtidigt är allt väldigt välhållet och fungerar utmärkt. Öppen planlösning och välplanerade m², ett fantastiskt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och oanade möjligheter är exakt vad Ängsvägen 3 har att erbjuda dig.

  Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

 

Nissaströmsvägen 23, Oskarström, Halmstad – 1 295 000 kronor

Från Hemnet: I denna idyll kan vi nu erbjuda en gedigen och välrenoverad 1,5 plansvilla byggd 1920 med källare och mindre uthus. Hus som byggdes på den tiden anses vara en av de mest välbyggda med rejäl plankstomme mm. Villan är kontinuerligt underhållen(se renoveringsbeskrivning) och är idag uppdaterad och har det mesta man kan önska sig. Läget i sig är exemplariskt utmed sluttningen med fantastisk utsikt ner mot kraftverksdammen.

  Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

Relaterade artiklar